Trochę #heheszki Kumpel mój gra w Gran Turismo - dość namiętnie - do tego stopnia, że w ich projekcie GT Academy na obecną chwilę zajmuje bardzo wysokie miejsce i ma duże sznasę nie tylko na pościganie się prawdziwym autem na prawdziwym torze ale również na pracę marzeń, od których na obecną chwilę dzieli go strata 0.274 sek
@Jofiel: hm nawet chyba nie musi mieć prawka z tego co wiem ten najmłodszy w formule 1 też nie ma :p to nie problem jeśli umie jeździć czymkolwiek :D a jak nie to peszek hehe
@crackhack: Żeby po torze jeździć tak, imo i tak wspaniała przygoda. Ale do pracy by jedna potrzebował. Oczywiście jak napisał @krefi10: można to obejść ale, nawet by jechać do Abu Dhabi paszport będzie i tak konieczny...
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Kumpel mój gra w Gran Turismo - dość namiętnie - do tego stopnia, że w ich projekcie GT Academy na obecną chwilę zajmuje bardzo wysokie miejsce i ma duże sznasę nie tylko na pościganie się prawdziwym autem na prawdziwym torze ale również na pracę marzeń, od których na obecną chwilę dzieli go strata 0.274 sek
Jest jednak mały problem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ps3 #granturismo #gry