Wpis z mikrobloga

@InsaneMaiden: @tubbs: a gdzie kupić takie, żeby nie rozleciały się po dwóch tygodniach, ani ni kosztowały tyle co conversy? Jakies polecane budżetowe trampki? xD kupiłem ostatnio w auchanie, trochę z mojej winy, ale jednak szybko się rozpadły na szwie z tyłu, przy pięcie :< Szukam trampexów wysokich, za kostkę.
  • Odpowiedz
@tubbs: No wlasnie ja od momentu jak mam zawsze z 5-7 par to w ogole nie niszcze :) A nie dbam jakos specjalnie. A chcialbym nie byc flejem i #!$%@? mega pastowanko skorzanych jak to nieraz pokazuja na yt.
  • Odpowiedz
@tubbs: na przestrzeni 4 lat kupiłem buty 2 razy, każdy z nich to nb547. prawie ich nie zdejmuje z nóg, a jakos nie chca się rozleciec. jesli nie podobają ci się wizualnie, marka oferuje wiele innych modeli.
  • Odpowiedz
@ekstrawerter: Serio jak budzetowe a lekko sportowe czy tam turystyczne czy kij wie jak to nazwac popatrz na decathlon. Potrzebowalem bardzo w zime butow do lasu z psami - bez systemow itp. Zaskoczyli mnie milo bardzo. Ojcu kupilem za 70 jakies do smigania zachwycony.
  • Odpowiedz
@InsaneMaiden: @tubbs: oszczędzanie oszczędzaniem - trampek nie nalezy do jakichs turbo pro-zdrowotnych butów i kupując conversy nie uchronię moich kolan przed wystrzeleniem #pdk - po prostu nie widzę sensu kupowania szmacianego bucika za 300 zł tylko dla logo. Myslalem ze macie jakies sprawdzone 'zamienniki' w cenie w miare przyzwoitej. Logiczne że but za 20 zł będzie pachniał chinczykiem i rozleci się przy pierwszym zakładaniu. Ale juz
  • Odpowiedz