Nawet trochę szkoda mi Marii Peszek. Nie ma talentu, głosu, chociażby wyglądu, i chyba właśnie zauważyła, że Polaków nie interesuje jej "kontrowersja" (na czym tak bardzo jej zależało). Nie ma skandalu, nie ma Peszek
@Aerials: słucham czasem bo muszę tych wypocin - cała płyta chyba założona była na skandal, bo jakoś nie wierzę, że chciała się z ludźmi podzielić swoimi poglądami..
@Aerials: nie, znajomy ma tę płytę w samochodzie, a ja często jeżdżę tam jako pasażer...
BTW tam nie bardzo jest co rozumieć- płyta jest wyraźnym jednoznacznym manifestem antykatolicko antypatriotycznym. Nawet próbowałem się tam doszukać jakiegoś drugiego dna, jakiejś poetyckości- bo chciałem uczciwie podejść do tematu, ale mi się nie udało.
@jack-lumberjack: Zdarzają się też kawałki z tym niezwiązane. Kiedyś trochę posłuchałam, żeby nie było, że oceniam po jednym kawałku, a wtedy już totalnie zwątpiłam
@kolnay1: Kolaboracja, więc jest nadzieja, że faktycznie nie będzie obsysać ;D
Swoją drogą, wiele jej tekstów to teksty na poziomie przedszkolaków, tylko dodane do tego są "wzwody" i inne takie. Ja wiem, że jej siłą jest prostota, ale bez przesady
@bgonzo: Po pierwsze tytuł nowego albumu, Jezus Maria Peszek. Utwory typu Pan nie jest moim pasterzem, czy Sorry Polsko. Portale rozpoczęły automatyczną promocję "nowego dzieła artystki, która przyzwyczaiła nas do skandali; album, który wstrząśnie Polakami", trolololo. Przeszedł bez echa :D
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
#muzyka #mariapeszek #peszek #slabizna
Akurat wygląd mnie mało interesuje, ale co do reszty się zgodzę. Jeszcze ma znane nazwisko ;)
Swoją drogą już raz usłyszałam, że nie lubię Peszek BO NIE ROZUMIEM JEJ TEKSTÓW ;<
Przepraszam, spałem tylko 3 godziny póki co ;)
BTW tam nie bardzo jest co rozumieć- płyta jest wyraźnym jednoznacznym manifestem antykatolicko antypatriotycznym. Nawet próbowałem się tam doszukać jakiegoś drugiego dna, jakiejś poetyckości- bo chciałem uczciwie podejść do tematu, ale mi się nie udało.
Swoją drogą, wiele jej tekstów to teksty na poziomie przedszkolaków, tylko dodane do tego są "wzwody" i inne takie. Ja wiem, że jej siłą jest prostota, ale bez przesady