Aktywne Wpisy
OVHcloud +177
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +47
Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego
Komentarz usunięty przez moderatora
@voswetchAi: No a ja z Tobą... też się zgadzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez wątpienia jest. Dezinformacja jest elementem działalności kontrwywiadowczej. Ale grup interesów jest tutaj więcej. Sami dziennikarze mają własne interesy, drapią i gryzą się między sobą, żeby dorwać się do chwytliwych materiałów. Odnoszę
@Cinkito: A ja sądziłem, że ta książka miała dostarczyć odpowiedzi na pytania, które Sumliński propaguje od lat.
Wykop taki nie zmanipulowany ;d
zreszta, jezeli czyjes dobre imie zostalo naruszone w tej ksiazce to polskich
@ihwar: To jest jeszcze lepsze, bo wykopki uważają, że skoro go nie zamknęli to na pewno mówi prawdę - bo boją się go ( ͡º ͜ʖ͡º)
@voswetchAi: No właśnie. To jest bardzo delikatny temat i tak na prawdę ciężko jest rozmawiać gdy nie jest w naszym interesie aby wszystkie informacje były jawne, choć byłyby zapewne bardzo ciekawe.
kalumnia rutynowo popelniana przez prawice wobec polskich sluzb, pomijajac oskarzenie o amatorke, polega tez na czyms subtelniejszym. otoz, jakby bez
@wrrior: O k---a, SERIO?
@TheBestest: Tak, idziesz do archiwum CBŚ i sobie sprawdzasz. Proszę was, k---a...
Najłatwiejszym dowodem na to są ostatnie przesłuchania pana Prezydenta jako świadka w sprawie
@SolarWarden:
walcząc o swoje dobre imie? niekoniecznie
tocząc polityczną rozgrywkę (jako jakiś tam pionek)? jak najbardziej - nikogo tutaj nie interesuje brak dowodów w książce, ani po co Komorowski
@SolarWarden: Wśród was dziesięciu takich kapitanów nie załatwiłoby sprawy.
Wydaje mi się, że Snowden to trochę inna sprawa, bo jednak dotyczy 'rynku wewnętrznego' i problemu tworzenia się państwa w
no ja tu gadu gadu o przestrzeniach banacha, a z tego przeciez wydziera niezrozumienie podstaw rachunku prawdopodobienstwa. okazuje sie, ze wojtek nie odrabia zadan domowych juz od wielu lat. ale ze oskarza wszechpotezne sluzby o az taki analfabetyzm matematyczny? coz, gdy sie jest kwadratem to wszystko wydaje sie miec dwa wymiary.