Aktywne Wpisy

ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz

Prezydent Bronisław Komorowski pojechał z wizytą do Wielkiej Brytanii. Pyta się królowej Elżbiety:
-Jak to u was jest, że wszędzie panuje taki porządek?
Królowa Elżbieta odpowiada:
-To dzięki temu, że mam bardzo inteligentnych podwładnych. Zademonstruję Bierze za telefon i dzwoni do premiera Davida Camerona, i zadaje mu pytanie: - David? Proszę Cię o szybką odpowiedź! Kto to jest? Jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest, ani twoim bratem, ani twoją siostrą? Na to Cameron bez zastanowienia odpowiada: - To ja królowo!
Komorowski jest pod wrażeniem:
Będę to musiał wypróbować u nas! Wraca do Polski, bierze za telefon i dzwoni do Kopacz: Słuchaj Ewa, odpowiedz mi na jedno pytanie. Kto to jest? Jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest ani twoim bratem, ani twoją siostrą? Kopacz się poci, ale nie jest w stanie odpowiedzieć. Zwołuje Radę Ministrów i zadaje ministrom to samo pytanie. Konsternacja, nikt nie zna odpowiedzi. Wreszcie Sikorski wpada na genialny pomysł:
Zadzwoń do Dudy! Kopacz bierze telefon, dzwoni do Dudy i zadaje mu pytanie:
Kto to jest: jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest, ani twoim bratem, ani twoją siostrą? Duda bez wahania odpowiada : To ja. Kopacz dzwoni do Komorowskiego i wrzeszczy do telefonu: -Już wiem! To Andrzej Duda! Na to Komorowski rechocze i mówi: -Nie zgadłaś Ewka. To David Cameron.
#suchar #heheszki #komorowski #duda #wybory #polityka
Siwak mówi po dłuższej chwili: Towarzyszu Generale, melduję że nie wiem, ale najdalej za tydzień złapiemy skur**syna!
Jaruzel kiwa głową: Nie złapiecie, oj nie złapiecie...
-Dlaczego?
-Bo to jest Bush...