Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +17
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
czlowiekbutelka +487
Witam państwa w dniu świętowania największej polskiej porażki - powstania warszawskiego xD
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
Oto filmik
Co do wróbelka... smutno mi bardzo, że się nie udało. Jakoś tak duzo o nim myślę i ciągle chciałabym przygarnąć jakiego małego ptasiorka i się nim zaopiekwować, odchować, ale rozum podpowiada mi, że jak znowu mi się nie uda, to znowu będzie mi bardzo źle ;< Wczoraj już na FB (tam, gdzie dowiedziałam się o tym wróbelku) już dwie osoby podlinkowały w różnych wpisach do mojego fanpejdża, że ja się zajmuję takimi rzeczami i nie wiem, co mam z tym zrobić ;<
A tu fanpage;D
#agama #agamy #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
@Khaleesi: nie mam agamów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Słodko wsuwa!
<3
@Kozak_Lkr: ;<
@Saute: to jest prawdopodobna przyczyna ;D
( ͡° ʖ̯ ͡°)? czepiam sie bo lubie
A właśnie jak tam Agamowe malenstwa? rosno? Moze jakiś update? ;)