Wpis z mikrobloga

Wasze agamy też tak chętnie jedzą mlecze?:) Moje to normalnie trzęsą się, jak widzą żółte kwiatki ;D Już sporo zamroziłam sobie na zimę, żeby raz na jakiś czas dawać, ale widzę, że będę musiała dużo, duuużo więcej nazbierać ;)

Oto filmik

Co do wróbelka... smutno mi bardzo, że się nie udało. Jakoś tak duzo o nim myślę i ciągle chciałabym przygarnąć jakiego małego ptasiorka i się nim zaopiekwować, odchować, ale rozum podpowiada mi, że jak znowu mi się nie uda, to znowu będzie mi bardzo źle ;< Wczoraj już na FB (tam, gdzie dowiedziałam się o tym wróbelku) już dwie osoby podlinkowały w różnych wpisach do mojego fanpejdża, że ja się zajmuję takimi rzeczami i nie wiem, co mam z tym zrobić ;<

A tu fanpage;D

#agama #agamy #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)

@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
Khaleesi - Wasze agamy też tak chętnie jedzą mlecze?:) Moje to normalnie trzęsą się, ...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niestety nie mam Agamy, ale gdybym miał na pewno jadłaby mlecz :p
A właśnie jak tam Agamowe malenstwa? rosno? Moze jakiś update? ;)
  • Odpowiedz