Aktywne Wpisy
Moseva +209
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Anonek463 +207
Pamiętam jak jeszcze pare lat temu oglądałem jego odcinki. Chłopaki pamiętajcie, że jak macie problemy to rozmawiajcie i nie duście tego w sobie. Wiem o tym, że jest ciężko.
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
Tym razem do zgarnięcia jest gadżet Mercedes-AMG. Jest to metalowa tabliczka z napisem "handcrafted by racers", wzorowana na tych, które trafiają na ręcznie składane silniki modeli AMG. Jest zapakowana w ładne, czarne pudełko. Doskonale nadaje się, żeby np. nakleić ją na silnik w swoim W124 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co zrobić, żeby wygrać? W czwartek zabieramy dwa sportowe samochody na tor. Jeden odbieramy już dzisiaj lub jutro, drugi w czwartek. Waszym zadaniem jest zgadnąć jaką łączną moc w KM będą miały ich silniki. Nagrodę zgarnia osoba, która poda liczbę najbliższą faktycznej. Jeśli powtórzą się zwycięskie wyniki, zdecyduje kolejność dodania komentarzy.
Pod uwagę będę brał odpowiedzi podane przez najbliższą dobę. Zielonki mogą brać udział, ale wyłącznie, jeśli konto zostało założone przed dodaniem tego postu.
Wiadomości z życia redakcji możecie znaleźć pod moim tagiem #mzcars
Taguję też: #samochody #motoryzacja #rozdajo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora