Aktywne Wpisy
LukaszN +529
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +189
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
Dwudniowa wycieczka z Sandomierza do Iłży.
Sobota (105km) - jechaliśmy bocznymi drogami przez Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski, Kałków, po drodze dwa zalewy. Dużo podjazdów (w górę ok. 800m, w dół nieco mniej). Wiatr boczny albo wmordewind. Zero słońca. Nie padało.
W Iłży byliśmy ok. 16, więc zdążyliśmy przespacerować się po miasteczku i zwiedzić zamek.
Niedziela (85km) - jechaliśmy przez Sienno, Bałtów, Ożarów. Wiatr lekko w plecy. Znów zero słońca. Padało rano.
Stwierdzam, że bez słońca jest ponuro, ale jedzie się jakoś lżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#rowerowyrownik #100 #rowerowewyprawy #ilza
@faramka Prawdopodobnie poprzednicy zrobili błąd, masz okazje go poprawić.
Podpowiedź (teoretycznie zawiera poprawione błędy poprzedników):
223378 - 85 - 105 = 223188
Poza tym to wielki szacunek za pokonany dystans! Może kiedyś się wybiorę w Twoje okolice w tym samym celu, z tym, że jeśli już, to będzie to jednodniowa wycieczka. Trzeba przyszykować formę:)
Acha, rejestrowałaś może przebieg trasy?
Btw. co oni poiebali z tym endomondo przez weekend? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sobota:
DISTANCE 105.29 km
DURATION 5h:58m:43s
AVG SPEED 17.61 km/h
MIN ALTITUDE 122 m
MAX ALTITUDE 278 m
TOTAL ASCENT 801 m
TOTAL DESCENT 775 m
Niedziela:
DISTANCE 85.25 km
DURATION 4h:32m:06s
AVG SPEED 18.80 km/h
MIN ALTITUDE 70 m
MAX ALTITUDE 158 m
TOTAL ASCENT 246 m
TOTAL DESCENT 328 m
@faramka: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A endo nie używam. Oruxmaps tutaj:)
#geocaching a co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@faramka: Mugole. Mugole wszędzie:)
Myślałem, że wypad stricte geokeszowy.
Z drugiej strony już wiem, dlaczego w kilku miejscach nie pojawiły się Twoje logi:)
Muszę tam zainstalować parę keszy, bo aż wstyd, że jest tak mało, a tak wiele ciekawych miejsc. Mam już nawet 2 dedykowane logbooki (problem będzie, jeśli ktoś mnie ubiegnie:))
Kesza przy kirkucie miałam zdybać rano przed wyjazdem w niedzielę, ale tak lało... Jak zaczęło tylko padać (a nie lać) ok. 10, to wystartowaliśmy w drogę powrotną.
Nooo, to do roboty! Ja w zeszłym tygodniu zaczęłam reklamować skrzynkami ciekawe miejsca w mojej okolicy :)))
@faramka: Mam jeszcze do serwisu kilka skrzynek w kolejce:/ Tymczasem robię domek dla lalek dla mojej siostrzenicy:)
Co prawda Sandomierz jest już poza moim promieniem obserwacji, ale skrzynki widziałem (czytałem). Może kiedyś się uda je podjąć:)
Zapraszam!
Poka poka!
Obejrzę GoT i biorę się za dach (chyba najtrudniejsza część):)
Mam na to czas do 5 czerwca.
@faramka: #100km :)
Komentarz usunięty przez autora