Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +103
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
iforgotmypass_ +46
Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@KochamJescKisiel: Bo do tego skupia się funkcja prezydenta. No czasem zawetuje coś i ułaskawi oszołoma jakiegoś ;-)
Gadasz zupełnie tak, jakby Komór miał jakiekolwiek zalety.
Bawią mnie ludzie, którzy mimo tych wszystkich afer, w tym niesłychanej afery WSI, dalej chętnie głosowaliby na obecny układ.