Wpis z mikrobloga

@KaszaGryczana: za 5 lat wykopki będą tu tworzyć bojówki Komora/innego kandydata PO

Wyborcy mają krótką pamięć, wystarczyło 8 lat, żeby zapomnieć o PiS i świętować jego zwycięstwo.

(a no i wystarczyło też schować Jarka i Antka)
  • Odpowiedz
świętujemy porażkę Bronka a nie zwycięstwo Dudy

i czekamy na wybory parlamentarne żeby jednym i drugim pokazać środkowy palec

@hesar: bardzo rozsądne. jak się pogniewasz na mamę, bo nie da piątaka na czipsy, to wsadzasz łapę w ogień, czy przytrzaskujesz sobie paluchy drzwiami, żeby pokazać jak to się buntujesz?
  • Odpowiedz
@WinyI: nie rozumiem
Komorowski jest moją mamą?
łapę to masz może ty - ja mam ręce
nie buntowanie się tylko WOLNY DEMOKRATYCZNY wybór

a piątaka na czipsy mam - sam zarabiam, a moja mama musi z---------ć na emeryturze bo nie stać jej na leki (oczekiwanie na operację usunięcia czegoś tam - 2 lata)
pozdrawiam
  • Odpowiedz
pamiętaj, że nie wiesz z kim dyskutujesz w Internetach drogi Winylu

@hesar: mam zacząć się bać? :) to działa w obie strony, cumplu.

po pierwsze, zapoznaj się z pojęciem pytania retorycznego. po drugie - skoro znasz prerogatywy prezydenta, to powinieneś mieć świadomość, że w perspektywie jesiennych wyborów niewykluczone, że Duda - kierując się interesem partii (która de facto jest niemalże lustrzanym odbiciem PO, tyle że z konserwatywnym zacięciem świaotpoglądowym) będzie
  • Odpowiedz
chcesz żebym to komentował, czy już się wstydzisz?

komentuj

@hesar: pytanie retoryczne.

z drugiej strony stawiasz tezę że dzięki tejże prezydenturze (zapewne wspierającej rząd PO) nasza gospodarka jest w
  • Odpowiedz
a wiesz, że ludzie nie zaglosowali dla jego obietnic :D

@manny_lanny: tylko niech on to wie, bo coś mam wąrpliwości i podejdzie do sprawy jak Komorowski z JOWami, których też przecież ludzie chcieli głosując na Kukiza (ʘʘ)
  • Odpowiedz