Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +105
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
DziadLab +11
Tak wczoraj pod jednym z wpisów dotyczącym piractwa pojawiły się tradycyjnie głosy takie, że "piractwo to nie kradzież. Przecież nikt nie traci na tym swojej kopii.".
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/obietnice-wyborcze-bronislawa-komorowskiego,52,1,1783348.html
Wyborcy mają krótką pamięć, wystarczyło 8 lat, żeby zapomnieć o PiS i świętować jego zwycięstwo.
(a no i wystarczyło też schować Jarka i Antka)
i czekamy na wybory parlamentarne żeby jednym i drugim pokazać środkowy palec
@hesar: bardzo rozsądne. jak się pogniewasz na mamę, bo nie da piątaka na czipsy, to wsadzasz łapę w ogień, czy przytrzaskujesz sobie paluchy drzwiami, żeby pokazać jak to się buntujesz?
Komorowski jest moją mamą?
łapę to masz może ty - ja mam ręce
nie buntowanie się tylko WOLNY DEMOKRATYCZNY wybór
a piątaka na czipsy mam - sam zarabiam, a moja mama musi z---------ć na emeryturze bo nie stać jej na leki (oczekiwanie na operację usunięcia czegoś tam - 2 lata)
pozdrawiam
@hesar: no cóż, zauważyłem. bywa.
brawo
@hesar: chcesz żebym to komentował, czy już się
chcesz żebym to komentował, czy już się wstydzisz?
komentuj
jak wyżej.
@hesar: mam zacząć się bać? :) to działa w obie strony, cumplu.
po pierwsze, zapoznaj się z pojęciem pytania retorycznego. po drugie - skoro znasz prerogatywy prezydenta, to powinieneś mieć świadomość, że w perspektywie jesiennych wyborów niewykluczone, że Duda - kierując się interesem partii (która de facto jest niemalże lustrzanym odbiciem PO, tyle że z konserwatywnym zacięciem świaotpoglądowym) będzie
@hesar: pytanie retoryczne.
@manny_lanny: tylko niech on to wie, bo coś mam wąrpliwości i podejdzie do sprawy jak Komorowski z JOWami, których też przecież ludzie chcieli głosując na Kukiza (ʘ‿ʘ)