Wpis z mikrobloga

Jak zabić tę p--------ą Leśnicę? Bo na 10 lvl się chyba nie da... Ta sama historia co z wilkołakiem - trzeba wbić jeszcze kilka dobrych leveli.
#wiedzmin3
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wiedmolol: póki co moja taktyka to Quen, wbicie się, odczekanie i tak w kółko, z tym że męczyłem się z nią 5 minut, zjechało jej może z 1/8 życia i się uleczyła xd No i kwestia taka że Yrden w ogóle mam nierozwinięte... Za to Quen i Igni na max prócz tych dodatkowych odmian.
  • Odpowiedz
  • 0
@nihon: podprowadź ja do obozu bandytów, jest ciut dalej w lesie. Troszkę ci pomogą. Włącz sobie quen i czekaj na yerden . Ja przeszedłem za 10 podejściem
  • Odpowiedz
@nihon: Chciałeś wiedzieć jak ja pokonać. Chcesz to baw się bez Yrden. Ja ją pokonałem za pierwszym razem, nie wiem na którym lvl, ale wydaje mi się, że na pewno wcześniej niż na 10.
  • Odpowiedz
@nihon: Bez rozwiniętego Yrden ciężko, najwyżej uzbieraj ten 1k na zmianę talentów i wsadź 2 punkty w przedłużenie trwania Yrden, bo jak nie idziesz w znaki to trwa tylko 10 sekund i zanim Ci się zregeneruje wytrzymałość to będziesz musiał rzucać następne. Ogólnie to takich południc albo północnic które się regenerują jest trochę w grze, chyba 4 ze zleceń a reszta broni skarbów. No i olej na upiory to podstawa
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: @ryyyan: @Kazak77: @neo_vir: ło, w końcu się udało... Nawet na nierozwiniętym Yrden. Co nie zmienia faktu, że jest niezbędny. Musiałem się nauczyć używać alt zamiast spacji, bo spacja sprawia, że dłużej muszę czekać na cooldown, a alt można spamować do woli uciekając. Męczyłem się bo męczyłem i kilka podejść musiałem robić, ale się udało. I lepiej brać ją na solo, bo ci bandyci
  • Odpowiedz
Inny sposob (kiedy za szybko tracimy zywotnosc) : Yrden, atakujemy az pasek zycia nam spadnie do 1/3 i uciekamy kawalek w las. Uzupelniamy zywotnosc jedzeniem albo eliksirami i wracamy - zywotnosc lesnicy sie nie regeneruje. Znowu yrden, atak, w razie potrzeby ponownie w las i uzupelniamy zywotnosc.
  • Odpowiedz