Aktywne Wpisy
olcayn +310
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
to jest nie do uwierzenia dla mnie
@brmstufldigart: ja próbowałem grzeczniej
Z rowerem - sorry - cytat z Bohdana Tomaszewskiego
napisałem tylko że bieganie (prosta czynność jak chodzenie albo cokolwiek innego) stało się kultem
wy się do mnie #!$%@? a ja nawet nie powiedziałem nic złego na temat biegania
oto właśnie typowi biegacze, fotki na insta już wrzucone? najnowsze buty kupione? koszulki przygotowane?
kisnę z was niemiłosiernie, bo wszędzie szukacie punktu zaczepienia że ktoś was niby krytykuje
nawet nie wiesz czy biegam, ile
super
ja właśnie o tym pisałem colego, dla takich ludzi jak ty wszystko brzmi jak podś#!$%@?
na identycznej zasadzie jak milionerzy z fm group krytykują każdą negatywną lub też neutralną opinię o ich mercedesach ty #!$%@? się do mnie
niedługo powstanie jakaś sekta biegaczy, na pewno nie zamierzam do
Jeśli jednak zaczynasz zdanie od
to niczym się dla mnie ono nie różni od
Podś#!$%@? i już.
ja rozumiem że dla ciebie się nie różni ponieważ odbierasz wszystko jako atak
kończę tę dyskusję, idę (może nawet pobiegać)
pozdro i trochę dystansu do swojego hobby życzę
@lazer: spójrz na to:
Sam tworzysz kult tak prostej czynności jaką jest granie więc nie rozumiem skąd twoje zdziwienie odnośnie biegania ;)
przekopuj dalej moje posty w poszukiwaniu do czego by się tu #!$%@?ć, powodzenia, ja stąd spadam bo nie ogarniam już waszego sposobu rozumowania
elo
TAK SIĘ WTRĄCĘ
https://www.youtube.com/watch?v=7v1Y-7EGe7Q ( ͡° ʖ̯ ͡°)
MIŁEGO WIECZORKU
zepsułeś ( ͡° ʖ̯ ͡°)