Wpis z mikrobloga

@lazer: ja myślę, że to nie kult - ludzie zaczęli dbać o siebie. Bieganie niby jest najtańsze (no na bank) i można zacząć z dnia na dzień bez przygotowania.
@lazer: chciałem wiedzieć jakie sporty uprawiasz. Domyślam się, że nie biegasz. Zabrzmi to trochę jak z reklamy, ale bieganie to stan umysłu... uzależniasz się od endorfin i po prostu biegasz.
Z rowerem - sorry - cytat z Bohdana Tomaszewskiego
@lukglo86: @brmstufldigart: o tym właśnie mówię xD
napisałem tylko że bieganie (prosta czynność jak chodzenie albo cokolwiek innego) stało się kultem
wy się do mnie #!$%@? a ja nawet nie powiedziałem nic złego na temat biegania
oto właśnie typowi biegacze, fotki na insta już wrzucone? najnowsze buty kupione? koszulki przygotowane?
kisnę z was niemiłosiernie, bo wszędzie szukacie punktu zaczepienia że ktoś was niby krytykuje

nawet nie wiesz czy biegam, ile
@brmstufldigart: człowiek który się do mnie #!$%@? (bo inaczej tego nie nazwę) o neutralną wypowiedź o bieganiu pisze do mnie PEACE! xD
super

ja właśnie o tym pisałem colego, dla takich ludzi jak ty wszystko brzmi jak podś#!$%@?
na identycznej zasadzie jak milionerzy z fm group krytykują każdą negatywną lub też neutralną opinię o ich mercedesach ty #!$%@? się do mnie
niedługo powstanie jakaś sekta biegaczy, na pewno nie zamierzam do
@lazer: posłuchaj.. napisałem sorry o pedałach. Jeśli poczułeś się obrażony o grubasa - również przepraszam.
Jeśli jednak zaczynasz zdanie od

to niczym się dla mnie ono nie różni od

Podś#!$%@? i już.
@brmstufldigart: nie poczułem się obrażony, poczułem się zaatakowany przez członka sekty biegaczy xD
ja rozumiem że dla ciebie się nie różni ponieważ odbierasz wszystko jako atak
kończę tę dyskusję, idę (może nawet pobiegać)
pozdro i trochę dystansu do swojego hobby życzę
#!$%@? niesamowite jaki kult można zrobić z takiej wydawałoby się prostej czynności jak bieganie xD

@lazer: spójrz na to:

lazer 1 tydz. temu +2

agar.io

gramy? nick proponuje na wzór: mirko [nick]

serwer europa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#agar #agario #gryonline #gry

Sam tworzysz kult tak prostej czynności jaką jest granie więc nie rozumiem skąd twoje zdziwienie odnośnie biegania ;)
@BojtaS: jaki kult? zapytałem czy zagramy xD
przekopuj dalej moje posty w poszukiwaniu do czego by się tu #!$%@?ć, powodzenia, ja stąd spadam bo nie ogarniam już waszego sposobu rozumowania
elo
@lazer: gdzie widzisz #!$%@? się? Starałem się w jasny sposób pokazać ci jak twoje gadanie o graniu jest tym samym co śpiewanie o bieganiu, ale jak nie dociera to trudno nie moja rola by ci to tłumaczyć.