@tomekwl3: biorąc pod uwagę pomysł stawiania jakiejś niechlujnie nalanej brei na książce, to podejrzewam że teraz ta breja jest jedynym co z tej książki rozumiesz
@czyzby_czyzyk: w zamyśle miała to być zupa krem. Wyszła troszkę rzadka @sugarlips: przegięłaś koleżanko ( ͡°ʖ̯͡°) Pomysł postawienia tej "brei" na książce wynika z braku miejsca na biurku. Jesteś skończona w moich oczach. Po raz pierwszy na wypoku poczułem się urażony. Winszuję
To że to breja to mnie niewiele obchodzi, nie ja gotowałem. Grunt, że smaczna. Ale najazd na immunologię to zbrodnia i potwarz! Herbatę pewnie zrobię. Zawołam ( ͡°͜ʖ͡°)
@tomekwl3: ale Cię ostatnio w ogóle nie widuję, to i nie ma jak się na herbatkę umówić :((. A skoro smaczna była, to już się nie czepiam, że breja. Ok. Będę czekać ( ͡°͜ʖ͡°)
@tomekwl3: mirko takie puste bez Ciebie, że od razu się zauważa nieobecność :( Zresztą ja Cię nie widziałam trochę więcej niż dwie nocne, ale to może przez to, że ostatnio byłam cały czas zajęta. ;/
Komentarz usunięty przez autora
@sugarlips: przegięłaś koleżanko ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pomysł postawienia tej "brei" na książce wynika z braku miejsca na biurku. Jesteś skończona w moich oczach. Po raz pierwszy na wypoku poczułem się urażony. Winszuję
To że to breja to mnie niewiele obchodzi, nie ja gotowałem. Grunt, że smaczna. Ale najazd na immunologię to zbrodnia i potwarz! Herbatę pewnie zrobię. Zawołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A skoro smaczna była, to już się nie czepiam, że breja.
Ok. Będę czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą ja Cię nie widziałam trochę więcej niż dwie nocne, ale to może przez to, że ostatnio byłam cały czas zajęta. ;/