Wpis z mikrobloga

pedała

@tatarysh: A co tu orientacja ma do rzeczy? Podnieca cię to jakoś? Często o tym myślisz? Wiesz, że to tylko jakieś kilka procent społeczeństwa, które nie ma żadnego wpływu na to co się w tym społeczeństwie w tej materii dzieje? Może są jakieś inne, ukryte powody, że tak bardzo ich nie znosisz... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
zwyczajnie nienawidzę pedałów.

@tatarysh: Zwyczajnie? Nie można "zwyczajnie" nienawidzić kogoś dlatego, że ma inne upodobania seksualne niż ty. Musi być tam coś w środku co powoduje taką nienawiść. Zwykle nienawiść powodowana jest przez głębokie urazy otrzymane od obiektu nienawiści, czasem jest obsesyjna i związana ze stłumionym podnieceniem seksualnym, którego nie można otwarcie zrealizować w społeczeństwie co doprowadza właśnie do bólu, a ten do nienawiści do obiektu, który go wywołuje. Tak
  • Odpowiedz
@cyberpunx: studiowałeś psychologie czy inne badziewie?
Jeden nienawidzi wątróbki ja nienawidzę pedałów, wątróbki, Komoruskiego.
Ciężko zrozumieć? Jak chcesz tolerancji to jedź do Holandii, odnajdziesz się tam.
  • Odpowiedz
studiowałeś psychologie czy inne badziewie?

@tatarysh: Nie, ale wizyta u dobrego psychologa mogłaby ci pomóc bardziej zrozumieć siebie. Nie bój się, znajdziesz akceptację wśród swoich kolegów, którym jak tylko ujawnisz swoje prawdziwe preferencje wgniotą cię w ziemię, tak jak robisz to teraz ty z innymi dopinając im łatki tylko dlatego, ze mają inną seksualność.

Jeden nienawidzi wątróbki ja nienawidzę pedałów, wątróbki,
  • Odpowiedz
@cyberpunx: nie mnie, a Ciebie trzeba wysłać do psychologa - wszystko co nienaturalne trzeba tępić w tym głupie teorie o tolerancji. A jak ktoś mi mówi, że zdrowy człowiek ma się leczyć bo nienawidzi pedałów to się nóż w kieszeni otwiera. Dzięki takim jak Ty, pedały chodzą po ulicach bez skrępowania.
  • Odpowiedz