Wpis z mikrobloga

Paradoksem portali randkowych jest to, że mają księżniczki na #sympatia #badoo po kilka, kilkadziesiąt, a nawet kilkaset tysięcy odwiedzin mogą przebierać wybierać, codziennie wiadomości oczka prezenty i co? Mijają miesiące lata a one są nadal same mimo atencji, a czas ucieka, uroda przemija. Jedna raz do mnie napisała jak poszukiwania mi idą? Ja patrzę a ona ma z pół miliona odwiedzin to jej odpisałem, że u mnie ok ale Tobie chyba kiepsko bo masz tyle odwiedzin i nic :D oczywiście hurr Durr oburzenie i już się nie odezwała bo duma urażona. Szukają księcia, a potem ręka w nocniku i będą same do końca życia albo wezmą sobie w końcu pierwszego lepszego i #!$%@?ą sobie życie bo to jednak nie ten, gówniak, rozwód, alimenty i znowu sobie założą konto na portalu randkowym. Koło się zatoczy, dzień jak co dzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud( ͡° ͜ʖ ͡°)
#smiercwsamotnosciniedlamnie #podrywajzwykopem #tfwnogf #tfwnobf #logikarozowychpaskow
  • 42
@OSH1980: nawet "prawdziwe" przyjaźnie stają się mocno teoretyczne jak każdy z twoich znajomych zaczyna być w związku. Co do twojego poznawania w sieci - są osoby, które poznają nowych partnerów tylko w realu, a i tak nie wychodzi za każdym razem. Też zdarzały mi się akcje typu - na necie wspaniała osoba, a w realu wychodziło szydło z worka, takie życie, nic nie poradzisz.