Wpis z mikrobloga

No ładnie wygląda ten #wiedzmin3 co prawda jestem dopiero w samouczku, ale jest dobrze, może tzn "wytrysku" nie dostałem, ale jest najs...tylko zastanawiam się na jakich ustawieniach grać, tak by było 60fps z włosami nVidia, co równa sie zjechaniem z innych ustawień / lub tez wyłączyć te włosy w #!$%@? i zimniejszych cienie/gęstość trawy na wysokie wtedy tez mam 60fps...no chyba że #!$%@? to 60fps i grać na full e wszystkim tylko ze w 30fps... Ma ktoś tu po OC #gtx970 + #i5 4690k ??? Na jakich ustawieniach gracie?
  • 3
No ładnie wygląda ten #wiedzmin3 co prawda jestem dopiero w samouczku, ale jest dobrze, może tzn "wytrysku" nie dostałem, ale jest najs...tylko zastanawiam się na jakich ustawieniach grać, tak by było 60fps z włosami nVidia, co równa sie zjechaniem z innych ustawień / lub tez wyłączyć te włosy w #!$%@? i zimniejszych cienie/gęstość trawy na wysokie wtedy tez mam 60fps...no chyba że #!$%@? to 60fps i grać na full e wszystkim tylko
@Hejtel: Gram z tą konfiguracją przy ustawieniach wszystkiego na uber łącznie z włosami i gra działa ładnie i płynnie, ale nie mam licznika fps. Dawaj wszystko na full :D