Mirky kupiłem MSI gtx 970 z morele.net, rzekomo miał być z nią kod na wieśka 3 i batmana. Wie ktoś w jaki sposób go dostanę? Miał być w pudełku? Za pomoc daję tyle plusów ile będę w stanie.
@bez_plomienia: Współczuję ( ͡°ʖ̯͡°) "W przypadku zakupów dokonanych przez internet kody gwarantujące dostęp do gier przesyłane są drogą e-mailową po upływie 14 dni." Ja kupowałem stacjonarnie i dostałe zdrapkę na FC4.
@bez_plomienia: To wygląda na to, że morele lipnie to rozwiązuje. Kupowałem 970 w komputroniku, to kod do wieśka był przyklejony z tyłu pudełka, tak więc dostępny od razu.
@bajbuss: Dokładnie tak. Natomiast nie rozumiem dlaczego tak robią. Dla mnie wykorzystanie kodu powinno równać się zamknięciem sobie drogi do tego zwrotu.
@bez_plomienia: Powinno przyjść mailem, ale ja osobiście, gdy po 3 tygodniach oczekiwania niczego nie dostałem, napisałem do ich obsługi klienta. Ze 4 godzinki i miła pani przysłała mi kod, wtedy jeszcze tylko do Wieśka niestety :)
Za pomoc daję tyle plusów ile będę w stanie.
#wiedzmin3 #batmanarkhamknight #morele #gry #nvidia
"W przypadku zakupów dokonanych przez internet kody gwarantujące dostęp do gier przesyłane są drogą e-mailową po upływie 14 dni." Ja kupowałem stacjonarnie i dostałe zdrapkę na FC4.
BTW, MSI GTX970 Gaming 4G? Dobry wybór :P
#msigtx970gaming4gmasterrace
Wygląda zajebiaszczo i cicha jak komorowski na debacie.
Karta jest świetna, w połączeniu z i5-4690K Wiesiek w FullHD na Uber ustawieniach bez Nvidia Hairworks 70 FPS :D