Przed chwilą w eska rock mówili że jak ktoś ma jakiś problem np. Komuś ukradli rower to może wejść na serwis wykop a wykopki chętnie pomogąXD #radio #eskarock
@qweasdzxc: mój ukradli, pół roku czasu szukali sprawcy, później z 3 razy sąd i policja zmieniała sprawcę. W końcu ustaliła dwóch 16 latków (tzn. rok później) i poszli do poprawczaka za łącznie ponad 50 włamań/kradzieży. Pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem (mija prawie dwa lata). I raczej szybko nie odzyskam, pewnie odsetki przekroczą wartość roweru tzn. 2 tysiace zł.....
@alenacomnielogin_: ja też. Wykop to nie Itaka czy czerwony krzyż ani policja. W pewnych wypadkach gdy naprawdę widać ze jest zle/ciezko/niesprawiedliwie to Wykop pomoże
@pivo14: Jak może zarzucać śmieszkami, skoro on i ta jego gówniana audycja są tak bezdennie głupie i monotonne, że leniwcowi tętno spada o 1% i umiera z niedotlenienia. Jak się tu zwie? @ciechanjestemnudny?
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
#radio #eskarock
W pewnych wypadkach gdy naprawdę widać ze jest zle/ciezko/niesprawiedliwie to Wykop pomoże
Dzień Dobry :-)
EDIT:
Ale gówno to Ty szanuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)