Aktywne Wpisy
Poproszę o propozycję zajebiście dobrego filmu #filmnawieczor #film
oglądałem już:
-Fight Club
-American History X
-American Beauty
-Dzień Świstaka
-Matrix 1,2,3
Proszę o propozycje czegoś co nie oglądałem
oglądałem już:
-Fight Club
-American History X
-American Beauty
-Dzień Świstaka
-Matrix 1,2,3
Proszę o propozycje czegoś co nie oglądałem
Kejesen +441
Trzeźwi, którzy już nie śpią zostawiają plusa, a #!$%@? życzę miłego kaca i bólu głowy, nie zarzygajcie się na śmierć, powodzenia
#dziendobry #gownowpis
#dziendobry #gownowpis
Z jednym z nacjonalizowanych przedsiębiorstw jest "Massandra Wine", produkująca znany na całym świecie krymski koniak która utraciła najbardziej prestiżowe grunty na rzecz "Nocnych Wilków"
Rosyjskie Ministerstwo odpowiedzialne za rządzeniem płw. Krymskim twierdzi że nie może zaświadczyć czy prawo nacjonalizujące prywatny majątek przez lokalną administrację jest zgodne z konstytucją Federacji Rosyjskiej ponieważ sam Sąd Najwyższy nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
Za głównego zarabiającego na jawnej kradzieży uważa się Siergieja Aksjonowa, będącego na Krymie premierem po przejęciu władzy na półwyspie przez Rosjan. W latach 90 był członkiem grupy przestępczej o ksywce "Goblin" i brał udział w napadach z bronią palną i wymuszeniach. Proces przeciwko niemu wycofano gdy objął tekę premiera na Krymie.
Za najbardziej narażonych na utratę majątku oprócz dużych przedsiębiorstw tracących majątek za sprawą jednego dokumentu, uważa się Tatarów Krymskich i lokalny kościół prawosławny który odmówił przyłączenia ich do Patriarchatu Moskiewskiego i przyrzekł wierność Patriarchatowi Kijowskiemu.
Obecnie za użytkowanie Katedry świętych Włodzimierza i Olgi zostanie podniesiona do 600 tysięcy hrywien, czyli około 38,700 dolarów, które zgodnie z audytu jest podwójna wartość budynku. Urzędnicy powiedzieli popom, że chcą zwiększyć przychody rządu, i że nie ma powodu by Kościół powinien płacić mniej niż wynosi wolnorynkowa cena wynajmu.
Jednak "akcja nacjonalizacji majątku" może być przyczynkiem do zbijania prawdziwych kokosów ludzi wiernych Moskwie, ponieważ rząd szykuje masową reprywatyzację przejmowanego majątku co ma przyciągnąć kapitał zagraniczny oraz napełnić budżet Republiki Krymskiej
Źródło:
http://uk.businessinsider.com/crimeas-new-russian-overlords-are-seizing-thousands-of-businesses-2014-12?r=US#ixzz3a7UyyrGc
#ukraina #rosja #gospodarka #ekonomia #ukrainainfo #brytyjskapropaganda ##!$%@?