Aktywne Wpisy
UrQueen21 +27
Faceci WY w strip-clubie naprawdę nie musicie się kreować na super bogaczy żeby zaimponować Paniom swoim statusem...
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
Dziś odkryłam, że nienawidzę grzeczności.
Ogarnęło mnie dziś po powrocie do domu. Przeszłam ogródek sąsiada, który zawsze krzyczy "dzień dobry". Dzień dobry, dzień dobry, jak dorosły ludzi mam się uśmiechać i odpowiedzieć "dzień dobry", bo inaczej jest źle. Przecież nic się nie dzieje jak przejdę z zamkniętymi ustami. A, ale byłam niegrzeczna i sobie to uświadomiłam.
No to pomyślałam "będę niegrzeczna". Lubie to jak życie staje się prostsze. Powiedziałam naszym sąsiadom głośno
Ogarnęło mnie dziś po powrocie do domu. Przeszłam ogródek sąsiada, który zawsze krzyczy "dzień dobry". Dzień dobry, dzień dobry, jak dorosły ludzi mam się uśmiechać i odpowiedzieć "dzień dobry", bo inaczej jest źle. Przecież nic się nie dzieje jak przejdę z zamkniętymi ustami. A, ale byłam niegrzeczna i sobie to uświadomiłam.
No to pomyślałam "będę niegrzeczna". Lubie to jak życie staje się prostsze. Powiedziałam naszym sąsiadom głośno
1. Wyzywienie-porcje szpitalne. A co?Niech maja, niech jedza do syta. Kazdy wie jakie sa. Chleb z bulka itp.
2. Kieszonkowe? Dac po 50zl na miecha, zeby mieli na mydlo, bo jak juz mam ich mijac to niech nie smierdza. Bo po co im wiecej pieniedzy? Wyzywienie maja.
3. Kwaterunek. Osiedlilbym ich w jakis malych miastach takich do 30tys. Byliby wyalienowani i nie mieli dostepu to
wylegarni terrorystow. W mieszkaniach 30m2 po 6 osob, tak mieszka wiele polskich rodzin i daja rade.
4. Rozrywka;) Podrecznik w lape do jezyka polskiego, rok na nauke jezyka i sie usamodzielnienie. Jesli Ci sie nie uda to wyjazd!
Mozna by ten plan jeszcze dopracowac, ale mysle ze i tak jest dobry.
#uchodzcy #feels #smutek #murzynekbambo #boldupy
Komentarz usunięty przez moderatora