Wpis z mikrobloga

@zgnily: Czy ty kobieto w ogóle myślisz? Oczywiście, że w konstytucji napisanej przez Korwina są jowy. Dlaczego nie miałoby być jowów? To chyba jasne, że jak partia KORWiN i np, Ruch Narodowy będą miały większość wymaganą do zmiany konstytucji to jest dla nich, a co za tym dla Polski, korzystne wprowadzenie JOWów by wykończyć lewacką opozycję.
@PanDzikus: Staram się myśleć, naprawdę, chyba to jąkanie i seplenienie mnie rozprasza.

Widzisz drogi Kucu, wiem że dla ciebie i twojego rezuna ta taktyka jawi się jako doskonały plan. Większość konstytucyjna w parlamencie, jowy tu tak, jowy tam nie, czyli po prosty - jowy tylko trochę. Ale nie bierzecie pod uwagę ,że nie żyjecie w próżni, że inni nie dają się ładować w kakao, czekając na więcej, że większość wyborców ma
@zgnily: Znowu wypisujesz głupoty. W tych wyborach dostał najwięcej głosów w historii więc nie stracił wiarygodności tylko ją zyskuje. Ja rozumiem, że bycie lewakiem i kobietą nie pomaga w myśleniu ale przydałoby się jednak znać dodawanie i odejmowania przynajmniej na poziomie szkoły podstawowej.