Wpis z mikrobloga

@baNicja: Ja z kolei z zatoki wypozyczylem wersje "Grand Theft Auto V 2015 READNFO RePack MULTi2-XaTaB", która bardzo ladnie smigala po Polsku, ale mniej więcej w polowie gry przy dwóch misjach ciągle się crashowala. Najnowszy crack od reloaded zalatwil sprawę (znacznie lepszy z reszta od tego z 3DM) i spokojnie bez zadnych problemów skonczylem fabule. Gre polecam, miałem obawy czy pójdziemy na moim gowno-sprzecie (i3-4160+GTX750) ale bez problemów gra się
  • Odpowiedz
@ocelote: też mam tą wersję i śmiga na moim starym lapku(i5 430m+hd5650+4gb ram)( ͡° ͜ʖ ͡°) mi gra się crashowała przy misji jak statek się wysadza :(
  • Odpowiedz
@baNicja: Działa, dzięki :* zaczyna się 1 misja :-D ale się jaram :-D Mam nadzieję że w razie problemów znajdę jakąś aktualizację tego launchera? bo mnie tak straszycie a ja to dość dawno ściągałam tylko nie miałam miejsca aby zainstalować.
  • Odpowiedz
@tomasz_B: Poszukaj dokładnie tego: "Grand Theft Auto V PROPER-RELOADED" na zatoce, chodzi o samego cracka z update, waży bodajże 655MB i spokojnie da się go wgrać do wersji 3DM. Chodzi wtedy bez problemów ; )
  • Odpowiedz