Aktywne Wpisy
elelemak +10
Mirki mam problem, totalnie nie potrafie zainicjować stosunku. Nie wiem jak o to spytać koleżanki, mimo ze wiem ze jest chętna na 100%. Potrafie leżeć z ni przytulony ale na ostatniej prostej zawsze strasznie się stresuje. Zapytać jej w prost? Jakich slow przykładowo mogę użyć? Nie chce żeby myślała, ze chodzi mi tylko o #seks #zwiazki #fwb
jestemtunew +679
Wczoraj się umówiliśmy na kawę, tzn. ja piłem kawę, a ona herbatę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie spotkanie wypadło chyba dobrze, takie moje odczucie. Dziewczyna bardzo miła, sympatyczna i przede wszystkim normalna. Porozmawialiśmy trochę o pracy, zainteresowaniach, pośmieszkowaliśmy, luzik. Zeszło tak ponad 4h. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Później odwiozłem ją do domu. Ma własne mieszkanie i mieszka sama, powoli robi remont własnymi siłami.
Zadała też kilka dziwnych pytań, typu:
o coś jeszcze pytała, ale nie pamiętam.
Oczywiście jakieś momenty ciszy były, na samym początku jak się spotkaliśmy to taki moment ciszy zapadał. Rzuciłem jakiś śmieszny tekst i poszło z górki. Później już w jak siedzieliśmy w lokalu to też raz czy dwa zapadła cisza, ale zaraz ona zaczęła nowy temat.
Na koniec zapytałem czy by chciała się jeszcze umówić, to jest chętna i żebym się odezwał.
Jak oceniacie zaistniała sytuacje?
Wołam przy okazji osoby które wypowiadały się w wątku poprzednim:
edit. a, i jeszcze jak zaczales romowe przez telefon? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@manior: Dzięki
@neski: Dam znać jak się będzie sytuacja rozwijać.
@loopzilla: hmm, ciężko powiedzieć, mogę być mało obiektywny bo trafia w sumie w mój typ. Nie jest to na szczęście typ księżniczki i atencjuszki. Tak przynajmniej po pierwszym spotkaniu oceniam.
Nie mów jej, że nie chcesz mieć dzieci. Większość kobiet, prędzej czy później, tego chce.
@Snaken: Ciężko coś powiedzieć po pierwszym spotkaniu na neutralnym gruncie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie pije kawy, a ja piję dużo, hehe
@maze: Nie było. Ja mam generalnie problem z tym i nawet nie przyszło mi do głowy żeby coś kombinować na pierwszym spotkaniu. W sumie przy powitaniu jakoś się mocno zbliżyła, ale ja się wycofałem.
O ja #!$%@? to juz koniec, nie trac na nia czasu. Przeciez to tak jakby nie lubila bialej czekolady.
Jakby wolala iphona od samsunga itd
Istotne to moglyby byc preferencje polityczne a nie to czy ktos pije kawe.
@DziewczynaMirka: @Snaken: @maze: @Elementary: Dobra, ale teraz dajcie jakąś poradę jak dalej "zaatakować". Zaprosić do kina (mówiła że lubi chodzić)? Ile odczekać z wiadomością? Bo nie chcę być też natarczywy.