Nigdy nie ukrywałem swojej awersji do JOW. @MrBoo może potwierdzić, bo wielokrotnie dyskutowaliśmy na temat STV oraz AV, czyli ogólnie - ordynacji preferencyjnej, i to na długo przed startem Kukiza w tegorocznych wyborach.
odsyłam do moich wpisów, gdzie wielokrotnie podkreślałem, że:
"dlatego zgadzam się tu z tym, co powiedział Marian Kowalski podczas debaty kandydatów na urząd prezydenta (choć - nie sympatyzuję z
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
Przypomnijmy kucom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
teraz funkcjonariusz @spluczka na usługach żydowskiego #kondominium
źródło #polityka
chciałeś być cwany, ale nie wyszło
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
jak już chcesz komuś pojechać to przynajmniej wrzucaj screeny, które potwierdzają twoją tezę xD
pierwsze zdanie jest kluczowe
xD
Nigdy nie ukrywałem swojej awersji do JOW. @MrBoo może potwierdzić, bo wielokrotnie dyskutowaliśmy na temat STV oraz AV, czyli ogólnie - ordynacji preferencyjnej, i to na długo przed startem Kukiza w tegorocznych wyborach.
odsyłam do moich wpisów, gdzie wielokrotnie podkreślałem, że:
"dlatego zgadzam się tu z tym, co powiedział Marian Kowalski podczas debaty kandydatów na urząd prezydenta (choć - nie sympatyzuję z