Aktywne Wpisy

deeprest +62
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
źródło: IMG_20240920_233658_edit_1067083209293940
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20240920_233658_edit_1067083209293940
PobierzWykop.pl
Czy będąc w technikum II klasa profil Informatyczny, moge liczyć na jakiś staż w zakresie programowania / sysops podczas wakacji? Cokolwiek w szczecinie lub poznaniu (obydwa miasta to dla mnie 2h dojazdu, więc bezpłatny odpada)? Moje umięjętności sięgają od łataniem bugów w grach komputerowych napisanych w c# (na autorskim silniku gry), pisaniem aplikacji www w PHP przy użyciu frameworków laravel 4 (5 jeszcze nie mialem okazji uzyc) i prezentowania danych zebranych przy pomocy scrapperów html z (z obsługą ciasteczek) napisanych w #python przy użyciu beautiful soup i pymysql, otarłem się również o CakePHP i Symfony. Wiem do czego służy dependency injection i IoC. Korzystałem również z Wordpress do pisania wizytówek firm (ale raczej tym nie powinnienem sie chwalić (╯︵╰,)). Potrafie również bezproblemowo poruszać sie w srodowisku linuxowym (debian, nginx, mysql, monitorowanie i reagowanie na zaistniałe problemy), i stawiać różne usługi (apache, postfix, nginx, mysql [percona], różnego rodzaju scrappery / boty do Trello API wywoływane poprzez cron). Wiem jak projektować aplikacje modularne, łatwe do późniejszego rozwijania, w pełni oparte o OOP. Inne rzeczy które liznąłem to node.js, angular.js (tylko teoretycznie, praktycznie nie miałem okazji wykorzystać), nagios (próba postawienia zakończona porażka za pierwszym razem), typescript, canvas w HTML5 i prosty silnik 2D. Ktoś coś ma do zaoferowania?
dzis byla oferta pracy na tagu, nie krepuj sie staz to jest dla ciemnych a ty juz cos
a z technikum to sarkazm