Wpis z mikrobloga

294 584 - 96 - 93 - 102 = 294 293

Piątek: trasa Poznań - Sieraków z sakwami na majówkę. Pod wiatr i dwa razy pomyliłem drogę, ale w końcu udało się z palącymi mięśniami dotrzeć nad jezioro Piaskowe gdzie czekały na mnie piwo i kiełbasa. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na trasie miałem też jeden incydent, kiedy jakiś szczyl w Seicento prawie we mnie wjechał, ale łaska i dobroć Wielkiego Borowika (pic rel.) pozwoliła mi szybko odbić na pobocze i uniknąć kolizji. Chłopak się zatrzymał i przepraszał, bo wpadł w poślizg. Na prostej drodze.

Sobota: powrót z majówki, było z wiatrem więc ładnie i szybko śmignąłem. Tylko niestety, ale przed wyprawą do Budapesztu będę musiał wymienić korbę w swoim Unibike'u, bo już jest wysłużona i jak mocniej nacisnę na pedały, to czasami przeskakuje mi łańcuch o prawie połowę tarczy.

Niedziela: po trudach związanych z jazdą z sakwami z przyjemnością wsiadłem na #szosa i dociągnąłem w końcu do tych #100km. Strava mi zaczęła liczyć trasę po 3km, poza tym ufam bardziej swojemu licznikowi, dlatego też do odliczania wrzucam kilometraż, który on wskazał.

https://www.strava.com/activities/297454274

#rowerowyrownik

Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
Pobierz Partyzantzbuszu - 294 584 - 96 - 93 - 102 = 294 293

Piątek: trasa Poznań - Sieraków ...
źródło: comment_kDP5LzVrvMQgtQXAglVVDoEbUhd5nG6h.jpg
  • 1