Aktywne Wpisy
KrolWlosowzNosa +177
Co to za kasta, co za postchlopska elita?
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
DFWAFDS +29
. Rodziców tez się już pewnie część z was wyrzekla bo powiedzieli ze za komuny było lepiej. A to lewackie scierwa
#wipler #polityka
Komentarz usunięty przez autora
No na to ja Ci akurat nie odpowiem. Nie jestem zwolennikiem głosowania na danego kandydata bo "antysystemowość" czy oddać głos by tylko zrobić na złość głównym partiom tylko głosuję na daną partię jeśli spełnia moje jakieś tam oczekiwania. :>
Komentarz usunięty przez autora
@Czarnykwadrat: kompromitujące zachowanie i wypowiedzi są niejako wpisane w działalność JKMa. Jeśli ktoś "wycofuje poparcie" z tego powodu, to kompletnie nie rozumie co popierał do tej pory.
#!$%@? z logiki over 9000000000000000.
@Kozajsza: Populizmem jest
Bo że tam się strzela do kiboli to mnie to akurat nie boli. W myśl zasady: może się czegoś nauczą. Na przykład tego, że nie wbiega się na murawę ani nie biegnie się w celu atakowania kibiców drużyny przeciwnej na ich trybunie.
#bekazpodludzi
@Koller: to trolle. Na wykopie sporo osób jak mantrę powtarza "kiedyś głosowałem na Korwina, ale już nie bo... ".
To słowa waszego krula z dzisiejszej konfy. Tak, #!$%@?, niewinny człowiek wbiega na murawę w kapturze i kominiarce idąc w stronę sektora gości by im #!$%@?ć.
Lecz się kucu bo #!$%@? głupoty.
PS: Ten człowieczek sam wielokrotnie złamał przepisy i prawo nie szanując zasad meczu oraz zasad stadionowych. Spiker na meczu wzywał by