Wpis z mikrobloga

Beka z tych co wycofują swój głos na #korwin bo wipler czy janusz cos napisal i im sie to nie podoba. Ludzie, nie ma polityka, gdzie będziecie mieć 100% spójność poglądów i nie ma partii gdzie każdy poseł jest robotem i na każdy temat jedyne słuszne zdanie . Nigdzie. Ogarnijcie się
. Rodziców tez się już pewnie część z was wyrzekla bo powiedzieli ze za komuny było lepiej. A to lewackie scierwa

#wipler #polityka
  • 27
@Koller:

Ciekawi mnie potem tylko na kogo idą głosować ci 'buntownicy' i jak bardzo będą sobie dawać uciąć rękę za nowe autorytety

No na to ja Ci akurat nie odpowiem. Nie jestem zwolennikiem głosowania na danego kandydata bo "antysystemowość" czy oddać głos by tylko zrobić na złość głównym partiom tylko głosuję na daną partię jeśli spełnia moje jakieś tam oczekiwania. :>
Przecież to nie pierwsza kompromitacja z ich strony. Każdy ma jakąś granicę tolerancji i nie wszyscy będą ślepo szli do samego końca za Wiplerem i Korwinem.

@Czarnykwadrat: kompromitujące zachowanie i wypowiedzi są niejako wpisane w działalność JKMa. Jeśli ktoś "wycofuje poparcie" z tego powodu, to kompletnie nie rozumie co popierał do tej pory.
@MWittmann: Możesz mi opisać na czym polega "popieranie kibola" w "policja złamała przepisy i zabiła przez to człowieka"? To jest dopiero robienie #!$%@? z logiki. "Ej, ziomeczki, ale wiecie, że policja złamała ustawę o policji?" - "O TY #!$%@? SZMATO BEDZIESZ KIBOLA BRONIL! POPIERASZ KIBOLA! JESTES ZA AWANTURAMI NA STADIONACH! WLASCIWIE TO PRAKTYCZNIE SAM JESTES KIBOLEM I BIJESZ LUDZI ZA INNY SZALIK!!!!"

#!$%@? z logiki over 9000000000000000.

@Kozajsza: Populizmem jest
@Koller: Szkoda, że strzelili, szkoda że zabili. Ale największa szkoda, że nie udzielili mu pomocy.
Bo że tam się strzela do kiboli to mnie to akurat nie boli. W myśl zasady: może się czegoś nauczą. Na przykład tego, że nie wbiega się na murawę ani nie biegnie się w celu atakowania kibiców drużyny przeciwnej na ich trybunie.

#bekazpodludzi
@LooZ: Sam #!$%@?ę z logiki robisz razem ze swoim Krulem i Pszemem.

Niewinny człowiek biega sobie po boisku

To słowa waszego krula z dzisiejszej konfy. Tak, #!$%@?, niewinny człowiek wbiega na murawę w kapturze i kominiarce idąc w stronę sektora gości by im #!$%@?ć.

Lecz się kucu bo #!$%@? głupoty.

PS: Ten człowieczek sam wielokrotnie złamał przepisy i prawo nie szanując zasad meczu oraz zasad stadionowych. Spiker na meczu wzywał by
@MWittmann: To jeszcze głuptasku wyjaśnij mi co mnie obchodzi co mówi na ten temat JKM i gdzie w moim wczorajszym poście odnoszę się do dzisiejszej konferencji. Uważaj, żeby ci mózg nie eksplodował od myślenia.