Wpis z mikrobloga

Za kilka godzin prezentacja projektu nowej konstytucji. Zamieszczę, oczywiście.

Przypominam, że Konstytucja 3.go Maja (NB. dzieło masonerii!!)

just Korwin thing.

Przez takie wypowiedzi, wiarę w wiele bzdór, sekt i teorii spiskowych nie zagłosowałbym na korwina w wyborach prezydenckich. W parlamentarnych a i owszem.. ale na prezydenta to się nie nadaje

#niepopularnaopinia #korwin #takaprawda
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Efeljot: powiem po wyczerpaniu sie tematu, zaspokoje tylko Twoj glod: nie, nie jestem kucem z gimbazy i mam prawa wyborcze. A co jest nie tak w tym co pisze? Kukiz to nie prawica, sprawial jedynie takie wrazenie chwilowo. I antysystemowcem tez przestaje byc, co widac bylo wielokrotnie. Dlatego JKM. Ewentualnie Braun lub Kowalski. Wilkowi nie wierze jakos, a Tanajno czy jak on tam mial to jakis dekiel.
  • Odpowiedz
@reas0n: Kukiz oczywiście że jest antysystemowy :P jest po prostu do tego... rozsądny :) o ile partia korwin to według mnie aktualnie najlepszy wybór o tyle korwin mocno odpływa w swoich wypowiedziach i za przeproszeniem coraz więcej p------i głupot ala wybierzecie dude bedzie wojna światowa. No żenuła straszna.
  • Odpowiedz
@Efeljot: jego dzialania, poglady nie sa zbytnio "antysystemowe"... poza tym jego jowy zaskutkuja jeszcze wiekszy beton, co bylo analizowane. mam nadzieje ze przy ostatnich dniach cos sie stanie, niech on pokaze prawdziwa twarz, czy trzyma z mainstreamem czy z anty.

temat sie wyczerpuje i nikt zdania nie zmieni, no wiec... mam 20.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@reas0n no więc on nie jest specjalnie ani taki ani taki w sumie jakby się zastanowić, on po prostu widzi że jest źle, chciałby coś zmienić i ma na to pomysł i uważam właśnie ze jest najszczerszy chyba z wszystkich kandydatów
  • Odpowiedz