Aktywne Wpisy
GratisLPG +61
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa
Kinda +205
Zobaczyłem z okna pana leżącego na ulicy który potrzebował pomocy. Wciągnąłem go dalej od ulicy na trawe, pozycja boczna, telefon na 112 i właśnie panowie go zabierają. Kierowcy mieli w dupie że coś leży na asfalcie i tylko omijali. Pewnie pijany i skończy w najdroższym hotelu w mieście ale lepiej tak niż gdyby coś go przejechało.
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
#pilkanozna #euro2000
Sama grupa z Jugosławią, Słowenią, Norwegią i Hiszpanią to były cuda niewidy... Słowenia - Jugole od 3:0 do 3:3 w 6 minut. Słowenia - Norwegia jeden z najnudniejszych meczów w historii. Jugosławia - Hiszpania 3:2 w 90minucie 3:4 w 94min.
Grupa śmierci z Holandią, Czechami, Francją i Danią, zakończona po dwóch kolejkach.
Grupa z
Do półfinałów można się ewentualnie przyczepić, ale najważniejsze, że skład podium był spoko. Nikt do czwórki nie wszedł dzięki kalkulacjom, wyrachowaniu czy wepchnięciu piłki brzuchem w zamieszaniu podbramkowym. Niektórzy lubią takie sytuacje jak z Grecją
@footix: Euro są ciekawsze, bo jest więcej mocnych drużyn. Nie ma żadnego Beninu, Arabii Saudyjskiej czy Korei Północnej, a zamiast tego są w miarę mocne zespoły np. Danii, Ukrainy, Rumunii etc.
@Clermont: pamiętam tylko mecz finałowy. Pierwszy świadomy turniej to dopiero MŚ w Niemczech ;/