Wpis z mikrobloga

@JanuszProgramowania: nie dość, że Janusz programowania, to jeszcze Janusz androida... xD

#!$%@?ąc Odinem NIE TRACISZ DANYCH. NIE MUSISZ NIC USTAWIAĆ. To jak ota, tylko że z Twojego PC a nie netu. Nie naruszasz Knoxa, nie tracisz gwarancji.
@JanuszProgramowania: ja w pracy właśnie ściągam soft. Dane już w miarę zgrałem.
Nie wiesz może czy Shealth robi kopię na tel czy w chmurze? nie mogę tego znaleźć nigdzie, gdzie jest ta kopia zapasowa.

EDIT:
Już mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Żegnaj 4.4.4...
@JanuszProgramowania: Właśnie się dane przywracają automatycznie - pokazała mi się lista aplikacji i zaznaczyłem co chcę mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przywrócił wszystko z chmury SAMSUNG - łącznie z SMSami (co mnie trochę martwi), kontaktów nie.

Telefon działa o wiele szybciej, od razu to widać. Bajera, system strasznie jasny, ale cóż...
Zużywa 1,6GB ram czysty, wcześniej 2,5GB czysty.
@JanuszProgramowania: udało mi się. Wraz z softem sHealth się zaktualizował do najnowszej wersji. W najnowszej wersji oczywiście dane przepadają (BRAWO SAMSUNG!). Dałem w google play odinstaluj i została stara wersja dzięki temu. Włączyłem i zapytał czy chcę dane przywrócić. Potem aktualizacja i wsio.