Aktywne Wpisy
Pannoramix +69
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
Vermeerrr +1
Czy jest ziarnko prawdy w tym, że mężczyźni wolą zołzy? Czytam jakieś anonimowe kobiece wyznania i tam kobiety się żalą, że były tak dobre i w ogóle do rany przyłóż, ale zostały rzekomo zostawione, bo były właśnie "za dobre".. Mam nadzieję że to nie prawdaxdd
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
Moglibyście poradzić gdzie kupić pleja? Na ceneo widzę jakieś atrakcyjne oferty w nieznanych mi sklepach internetowych i trochę się boję od nich brać. Wydaje mi się, że w razie usterki to łatwiej coś ugrać z jakimś Saturnem lub Media Marktem. Gdzie kupowaliście?
Brałem kilka rzeczy z tych autoryzowanych sklepów i zazwyczaj jest to komputronik co ciekawe. Na pewno brałem sprzęt Samsunga i Boscha.
Ja kupowałem konsole w tamtym tygodniu w sklepie neo24 ale ze względu na możliwość rat. Neo24 to sklep internetowy sieci NEONET.
http://www.neo24.pl/?p=sony_ps4