Aktywne Wpisy

MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale

Informatyczne mireczki proszę doradźcie amatorowi. Opłaca się podratować laptopa Sony Vaio VPCEB2S1E, i3 M350 2.27 GHZ, 4GB RAM, AMD Radeon 5650 1GB przez dokupienie RAMu? Głównie chodzi mi zwiększenie wydajności przy graniu w cities skylines i jakieś inne podobne gierki. Z programami, filmami itp, radzi sobie jeszcze dobrze.