Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
co za s-------e p----y grają w tę grę, 36k bitew i 300 dmg na ciężkim czołgu 8 tieru, i jeszcze p--------y podczłowiek miał czelność coś pisać na czacie
WZ-111 model 1-4 - 25 - 32%
ARL V39 - 78 - 33%
M4A3E2 Sherman Jumbo - 99 - 38%
Na WZ liczę, że jeszcze będzie dobrze jak wymaksuję, ale na poprzednikach jakoś nie potrafiłem wygrać.
na szczęście jeszcze tylko 95k
@tenkowal: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
do innych ht 9 tieru nie porównuję, bo nie grałem
dobra, ponarzekałem i sie wycofuje. druga bitwa po napisaniu tego, co powyżej i czouk postanowił mi pokazać, że umi.
co prawda schowałem się za kupą gruzu i strzelały do mnie tylko niższe tiery, ale i tak wszystko, co bilem odwzajemniało mi się ogniem... z grubsza jednocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma to jak rush ciężkimi na banana i zatrzymanie się w
@tenkowal: Naucz się strzelać/naucz się jak działają mechanizmy penetracji
get rekt
@Eau-Rouge umie grać a ty nie, EOS