Wpis z mikrobloga

#wot
co za s-------e p----y grają w tę grę, 36k bitew i 300 dmg na ciężkim czołgu 8 tieru, i jeszcze p--------y podczłowiek miał czelność coś pisać na czacie
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@twardziel_psychopata: nie wiem mi się jakoś kijowo gra od kilku dni, da Ci takich 5-6 do drużyny co mają mniej niż 45% wr (zastanawia mnie jak to możliwe) i lipa... Teraz też jechałem moim ELC celowałem w is6 to mi tiger1 czerwony z 45% wr wjechał pod celownik i dostał ode mnie strzała, po czym się odsunął i w nagrodę ja dostałem strzała od isa T_T. A potem pretensje do
  • Odpowiedz
@twardziel_psychopata: a tak taki pomidor ma więcej WR niż ja na niektórych tankach
WZ-111 model 1-4 - 25 - 32%
ARL V39 - 78 - 33%
M4A3E2 Sherman Jumbo - 99 - 38%

Na WZ liczę, że jeszcze będzie dobrze jak wymaksuję, ale na poprzednikach jakoś nie potrafiłem wygrać.
  • Odpowiedz
@saimonm: zmartwię cię, wz-111 1-4 jest dość mierny. też miałem nadzieję, że z lepszą lufą z OMAHGERD 490 dmg na strzał będzie lepiej. nabiłem już 130k expa od wbicia lufy i nadal nie pobiłem rekordu dmg zrobionego stockową lufą - topowa jest tak niecelna, że trzeba grać na krótki dystans lub skupiać się 3 sekundy będąc całkowicie odsłoniętym (a jak już pewnie zauważyłeś, jest papierowy).
na szczęście jeszcze tylko 95k
  • Odpowiedz
@tenkowal: mi się wztą grało bardzo dobrze, is2 i 110 też trzeba było grać na krótki dystans, 113 mam zbadanego, ale nie kupowalem i nie zamierzam, bo tylko sie rozczaruje tym dzialem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge: wz 111 1-4 - 1900 dpb, st-i - 2050. do tego st-i ma się jak bronić, wz 111 1-4 - nie. przyjemność z gry tym drugim o wiele większa, mimo gorszej mobilności - czułem, że mogę zmienić losy bitwy, albo chociaż wyjechać na 7 tier i mu sprzedać bułę bez straty życia.
do innych ht 9 tieru nie porównuję, bo nie grałem
  • Odpowiedz
@tenkowal: Problem nie tkwi w czołgu, problem tkwi pomiędzy myszką i klawiaturą, a krzesłem. Po prostu nie umiesz nim grać. 111111111111 1-4 obok E-75 to dwa najlepsze HT tier 9. A WZ jest najlepszą "hybrydą" HT i MT w całej grze.
  • Odpowiedz
@kokos33: @Eau-Rouge:
dobra, ponarzekałem i sie wycofuje. druga bitwa po napisaniu tego, co powyżej i czouk postanowił mi pokazać, że umi.
co prawda schowałem się za kupą gruzu i strzelały do mnie tylko niższe tiery, ale i tak wszystko, co bilem odwzajemniało mi się ogniem... z grubsza jednocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma to jak rush ciężkimi na banana i zatrzymanie się w
tenkowal - @kokos33: @Eau-Rouge: 
dobra, ponarzekałem i sie wycofuje. druga bitwa po...

źródło: comment_bXmhxxpLQlEnnmhVB2urAiKU3O8MkoWg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge: @twardziel_psychopata: i jeszcze raz zmieniam zdanie. ten czołg jest gówniany, 244 peny to ma wypisane tak jak w rosji demokracja jest wypisana. stan na dziś: bounce od lajta (jadącego prosto na wprost do mnie), epicie pudło w bulldoga z 50m (zabił mnie, dzięki za papierową dolną płytę) (nie jechałem na pełnej p-----e) (zmarnowałem duży zestaw tylko po to, żeby spróbować się wywiercić przez czas mojego trwającego wieki
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge: nie pisałbym tego rage'u, gdybym nie wiedział, że takie śmieszne popierdółki z kompleksami beda pouczać xD wcześniej sprawdziłem twój profil, twoje odpowiedzi sprowadzają się do "naucz się grac, ja umiem grać, ty nie, a poza tym jeśli ja coś mówię, to nie opinia, to fakt"
get rekt
  • Odpowiedz