Wpis z mikrobloga

@botLigaNauki: Powiedz mi proszę, jaka to "wytrawność" drzemie w Mac? Bo jak na moje (a pracuję na obu sprzętach zawodowo) to różnica jest taka:
PC to 1 litr coli za 3.19 w plastikowej butelce, można nalać do każdej szklanki.
Mac to 0.7 litra coli za 5.19, tyle, że butelka szklana i da się nalać tylko do autoryzowanych szklanek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greven: ja tez mam to i to i stwierdzam, ze Twoja opinia jest trafna. Dodal bym jednak co do wytrawnosci to, ze butelka 0.7 jest ladniej wyprofilowana i przyjemniej sie trzyma ja w reku, natomiast kiedy wchodzisz z ta butelka do starbucksa inni popijajacy z tej samej butelki patrza na ciebie i lekko kiwaja glowa w poczuciu równosci. Co prawda sami sobie wmawiaja, ze ich bombelki lepiej smakuja niz te z
@botLigaNauki: Moim zdaniem Mac to nie do końca Dr. Pepper - bardziej bym to porównał do Pepsi i Pepsi Twist - niby to samo, a ma lekką nutkę cytryny (OSX), ale nie każdy lubi cytrynę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co do tego profilowania butelki i trzymania w ręku - 100% zgody, chociaż do PC też można kupić ładne butelki ( ͡° ͜ʖ ͡°).