Wpis z mikrobloga

@technic: Nie pytaj się na mirko co może być bo jedyną radę jako dostaniesz to tabletki przeciwbólowe i/lub wizyta u dentysty.
Łap za telefon, umawiaj się na wizytę i rób prześwietlenie zęba by stomatolog miał ogląd sytuacji.
  • Odpowiedz
@goblin21: Jeżeli nie przestanie to będę musiał iść, ale może ktoś już coś takiego miał i mógłby powiedzieć czy opłaca się do dentysty iść już teraz czy próbować przeczekać.
  • Odpowiedz
@technic: Opowiem moją historię.
Kilka tygodni temu miałem przygotowywanego zęba do założenia korony. Czyszczenie kanału, cementowanie i te sprawy. Dwa dni po zacementowaniu kanału, ten ząb zaczął delikatnie boleć. Następnego dnia obudziłem się z opuchlizną. Zignorowałem. Tylko jakieś płukanki sobie robiłem. Po dwóch dniach miałem wielkiego ropnia nad zębem. Jako że to była niedziela, poczekałem do poniedziałku. Stomatolog w krzyk czemu tak późno przyszedłem. Dwa tygodnie brania antybiotyku. Ropień i
  • Odpowiedz
@sroka22: to 8 także pewnie pójdzie do wyrwania ( ͡° ʖ̯ ͡°), ale jak może boleć martwy ząb.... O 19 jest moja dentystka, spytam się co mam robić jako że nie jestem w moim mieście.
  • Odpowiedz