Wpis z mikrobloga

Skoro niemal 2 tys osob pod wpisem @snoopdogg_tg zdecydowalo wraz z autorem ze p-----------e w czapeczkach z naklejka to #pedalstwo #heheszki #niepopularnaopinia #bekazpodludzi to chyba powinienem oddac moja kolekcje do Caritasu/PCK i usunac konto.
Zrobilbym rozdajo ale daleki jestem od s----------a uzytnikom serwisu wykop peel opinii.
#tyleprzegrac #przegryw #jakzyc
A.....h - Skoro niemal 2 tys osob pod wpisem @snoopdogg_tg zdecydowalo wraz z autorem...

źródło: comment_tjG7WgYypNROslWh8tgjjbrbV7polCI2.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AmonGoeth: wygląda, że wykop nienawidzi równie co ludzi z tymi czapka tylko Żydów.

Jak można dawać j-----e kto co nosi na głowie jak jest to w miarę nie obraźliwe.
xD
  • Odpowiedz
@AmonGoeth: Nie znam tematu ale jak patrzę na te czapki to wizualizuje sobie dresa w wersji prawilnego cwaniaka czyli taki łysy nieprzypakowany przygłup w dresie z ową prawilną czapeczką szukający tylko którą to starszą panią wkopać czy jakiemu złemu ruskiemu/pedziowi/frajerowi/etc nakopać ze swoimi prawilnymi ziomkami (W żadnym wypadku samemu, bo jeszcze babcia się będzie bronić!). Imho chyba nie tylko ja tak to postrzegam.
  • Odpowiedz
@AmonGoeth: wygląda na to, że jesteś skrajną s---------ą bo jak można mieć takiego nicka. Dać sobie nicka po zbrodniarzu wojennym jednej z większych k---w jakie ziemia nosiła. Beka to jest z ciebie.
  • Odpowiedz