Aktywne Wpisy

ZdrowaPianka_pl +192
Hej mireczki! 🍻
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą
źródło: Zestawy
Pobierz

Czaicie to? Hawajska z podwójnym serem taka smaczna a czeka na mnie jeszcze hot pepperoni i jestem w raju!
Jaki jest sekret mojego sukcesu? Podczas zamówienia na wynos można wziąć drugą pitce za słownie : jeden złotych zero groszy! Takiej okazji jeszcze nie było a moja wewnętrzna cebula raduje się.
Tylko ludzie którzy siedzą w lokalu patrzą na mnie jakoś dziwnie. Czemu? Bo jestem przedsiębiorczy? Bo jem pitce na zewnątrz? Bo jem ją w kartonie? Bo oni mają ładne sztućce i talerzyki? KTO JE PITCE SZTUĆCAMI BULWO?!
Ty masz jedną ja mam dwie! I kto tu jest #wygryw ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #truestory #cebuladeals
źródło: comment_7TwfuBLx8psHKSHGbF9NNdL2DDR2rMvU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora