#gry #gimbynieznajo i #wykopefekt Mirki, jakiś czas temu wrzuciłem wpis o Airfixdogfighter odezwał sie w nim @Shoshon z świetnym pomysłem "ruszenia sprawy" wydania Airfix Dogfighter 2 ( a wkrótce po nim @wpoz . Postanowiliśmy zrobić temat na #reddit dlatego prosilibyśmy was Mirki żebyście upvote'owali wpis na reddit r/games który stworzył wpoz bo ja wyjątkowo nie mogłem Chciałbym jeszcze podziękować za pomoc w gramatyce i tłumaczeniu @uczalkaprofesjonalny tłumacz @sheilacooper oraz @fuurikuuri
@Airbooz: To jest taki dział reddit.com jak na Mirko #tagi rejestracja żeby zaplusowac nie wymaga nawet potwierdzenia maila po prostu wpisujesz jaki chcesz login i hasło - tyle potwierdzenie maila jest żeby mieć możliwość pisać wpisy
@Blackman: ta gra była genialna, pamiętam godziny spędzone z bratem na nocnym graniu. Nikt nie powie, że gry nie zacieśniają więzi rodzinnych ( ͡°͜ʖ͡°)
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Mirki,
jakiś czas temu wrzuciłem wpis o Airfixdogfighter odezwał sie w nim @Shoshon z świetnym pomysłem "ruszenia sprawy" wydania Airfix Dogfighter 2 (
a wkrótce po nim @wpoz . Postanowiliśmy zrobić temat na #reddit dlatego prosilibyśmy was Mirki żebyście upvote'owali wpis na reddit r/games który stworzył wpoz bo ja wyjątkowo nie mogłem
Chciałbym jeszcze podziękować za pomoc w gramatyce i tłumaczeniu @uczalka profesjonalny tłumacz @sheilacooper oraz @fuurikuuri
Komentarz usunięty przez autora
@Airbooz: To jest taki dział reddit.com jak na Mirko #tagi
rejestracja żeby zaplusowac nie wymaga nawet potwierdzenia maila
po prostu wpisujesz jaki chcesz login i hasło - tyle
potwierdzenie maila jest żeby mieć możliwość pisać wpisy
ale trzeba pamiętać że "my group of friends" też mają swój udział ;D