Aktywne Wpisy
TeselACC +614
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +662
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Dzisiaj do wygrania gra niezbyt popularna, ale wala się po kompie i w sumie muszę się jej pozbyć, bo aż wstyd ją mieć...
Mowa oczywiście o...
Grand Theft Auto V (wersja na platformę R*, nie na #steam )
Liczę się z tym, że gra nie będzie miała wzięcia, bo w końcu już jest stara i chyba nikomu się nie podobała (średnia ocen na Metacritic wynosi ~93/100 więc widać, że gunwo straszne). Fabuła ponoć też wujowa...
Więc zaczynajmy!
Zasady jak zawsze, jedna zagadka prowadzi do drugiej, jak dotrzesz do końca, będziesz wiedział(-a) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zagadki są lekkie, łatwe i przyjemne ʕ•ᴥ•ʔ
Pierwsza to oczywiście ten wpis.
Powodzenia! (。◕‿‿◕。)
#darkalchemyrozdaje #rozdajo
To bardziej pomaga? ( ͡º ͜ʖ͡º)