Wpis z mikrobloga

@pawlo74: powiem tak majac znajomości wszystko da się załatwić, w budżetówkach całe rodziny pracują nieraz w tej samej części. Pawlo74 to nie zachód gdzie takie coś pewnie jest niedopuszczalne. U nas jak są konkursy na jakieś stanowisko to one są dostosowywane pod kandydata z rodziny. I nie piszę tego nie wiedząc co mówię. Znam wiele takich realnych przykładów.
Ja jeszcze nigdy nie sprzedałem krypto które poszły w dół. Ciągle wszystko trzymam i sobie czekam.

Do nowych w krypto świecie to jest oczywiste kłamstwo. Spytajcie go czy nadal trzyma Stakecoin.

To co pisze @Morfeus jest niebezpieczne.

Nie przeliczaj tego na dolary bo to bez sensu. Patrz na zwrot CRAVE tzn 500 crave zamrażasz a już za około 100 dni będziesz miał drugie tyle. Kurs w Usd to sprawa drugorzędna w tym
@pawlo74: to co pisze jest głupie, coiny i inwestycje w nie należy analizować dość często, co jakiś czas trzeba sprawdzać jak się coś kupiło czy dev wdraża dalej rzeczy, po drugie zależy kiedy się weszło, jeśli wchodzimy na ATH i dev przestanie rozwijać projekt to są małe szanse że za 3 lata coin będzie coś wart, czekanie i łudzenie się że coś wzrośnie bo się odczeka trochę czasu jest bardzo głupie.
@pawlo74: Teraz próbuje wciskać CRAVE co jest póki co niepotwierdzone czy to scam czy nie, ale wynika że w dużej mierze jest to bardzo prawdopodobne że jest to scam, dev nie poddany weryfikacji POD, co prawda są masternode ale sama pompa na tym coinie to było zagranie albo jakiegoś mega dobrego bota albo jakiejś grupy pompiarskiej - widać było to w momencie dumpu. Kiedy na coina jest jakiś popyt to stoją
@kernik: Ja po prostu żyję rynkami finansowymi i od dawna jestem z nimi związany także dla mnie to przyjemność jak masz mniej czasu to inwestuj w projekty z długą renomą (i sprawdzone tam gdzie dev team jest jawny, i realizował od roku wszystko o czym pisał) przykład btc; dash; vrc . Powstaje wiele projektów ale są to P&D wiec trzeba być na bieząco i bardzo często taki projekt żyje miesiąc czyli
Z historii można bardzo wiele się nauczyć, a wydaje mi się że bankierzy jeszcze na btc nie zarobili, a oni muszą zarobić :) - i oni w historii najczęściej byli przyczyną bańki i bankructw. Równie dobrze mogą same krypto pominąć a skupić się na projektach start-up i tutaj wraz z ich debiutami na giełdzie doprowadzić do bańki. Widać nasilone inwestycje w projekty związane z blockchainem i kryptowalutami. Te VC co poinwestowały będą