Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
Mirki, pytanie do okularników.
W Medycynie Pracy nakazali mi okulary, które jakby nie patrzeć [hehe] od dawna powinnam nosić.
I teraz pytanie właściwe:
wyniki badania z MP zabrał mi lekarz orzecznik, w związku z czym muszę się teraz gdzieś wybrać co by popatrzyli, pobadali i dobrali mi szkła.
Na dobranie pierwszych okularów iść do lekarza [termin na czerwiec, albo czekam na odpalenie pakietu LuxMed z pracy i liczę, że szybciej albo prywatnie]?
Czy może w #lodz spokojnie mogę pójść do salonu optycznego i liczyć na to, że będzie wszystko dobrze dobrane?
Jeśli tak to gdzie najlepiej i za ile [badanie]?
Pomożcie kompletnie zielonej w temacie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@hellyea: zasadniczo to jest Twoja dokumentacja medyczna, więc masz prawo wglądu do niej