Aktywne Wpisy
Krs90 +74
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
qeti +9
#szuria #bekazszurow #ciekawostki
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
I w ten oto sposób #windowsphone jest dla mnie zabawką, a nie telefonem.
#bojowkawindowsphone #bojowkaandroid
Oooo to już jest ciekawa wiadomość... A jak jakiś starszy model nie ma diody, to jest szansa by migała ta ikonka windowsa w wp10? Skąd te wiadomości o diodzie?
Ktoś trafił na artykuł, że koleś rozebrał i była, inny mu odpowiedział informacją od m$, że w w10 będzie.
O innych modelach nie pamiętam, ale za wszystkie moje grzechy żałuję
Nie mniej jednak bardziej się spodziewałem, że zrobią diodę z tej ikonki windowsa, choć znowu najnowsze modele już nie mają tego panelu sterowania...
Źle to rozegrali ;)
@glosnik: Dzięki ;)
735 ma OLEDa, więc nie trzeba podświetlać całego ekranu, przez co da się to zrobić
Równie dobrze mogliby wpaść na pomysł by nie obsługiwał smsów czy maili ;)
Co kto lubi
Zresztą to nie musi być biznesmen, wystarczy jakiś zwykły człowiek/pracownik. No nie wyobrażam sobie żeby co chwilę sprawdzać stan telefonu. A Glance pobiera trochę dużo baterii jak nie ma Amoledu (tu akurat i tak Glance nie ma).