Aktywne Wpisy

rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

Może nie byłoby w tym nic dziwnego i denerwującego, gdyby nie to, że małopolska motzno here, w telewizorze ma dobre głośniki, zaś stopniową utratę słuchu przypisuje swojemu wiekowi, a nie temu, że od 20 lat namiętnie używa piły spalinowej, o którą bardzo dba, natomiast nawet zatyczek do uszu za 2 zł nie użyje, nie wspominając o inwestycji w słuchawki ochronne...
I choć ściany mamy normalne, uczciwe z cegły, to się to niesie korytarzem i przez moje zamknięte drzwi mógłbym tego słuchać, gdybym nie miał mocnego stereo, a w razie czego dobrych słuchawek nausznych...
Kilka chwil temu szło coś takiego:
#notcoolstory ale #truestory #slask
Na to jak patrzę, to patrzę na to z dużym przymrożeniem oka.