ale ci ludzie są s---------i. Dzisiaj na 6:00 rano byłem już w kosciele.Jak wiadomo dzisiaj jest smigus dyngus i ja jak co roku wziąłem trochę wody, żeby tradycji stało się zadość, no ale oczywiscie znalazła się rodzinka, ktorej to swieto nie pasuje i musi popsuc innym zabawe. Po mszy wziąłem kubek z zapasem wody i lałem ludzi to mlodszych, to starszych, ogolnie wszystko na wesoło. Idzie jakaś mloda rodzinka z dzieckiem, no to nie zastanawiając sie polałem kubkiem wody ojca, żywiciela rodziny.Ten jaką zaczął maniere o---------c to ja nawet nie xD. Zaczął mnie wyzywac, darł się, ze takie akcje to wsrod znajomych i zebym sobie do mozgu nalał. Nie kłóciłem się z jegomością tylko powiedzialem do jego zony/dziewczyny: współczuje wyboru. Uśmiechnąłem się do dziecka i odszedłem. Do c---a ludzie co jest z wami? Jest lany poniedzialek i to chyba normalna sprawa, a wrecz obowiazek oblewac ludzi. Raz do roku nikomu nie zaszkodzi, ale oczywiscie znajdzie sie cebulak, co wyzej sra niz dupe ma i sie p----------i... Tak poza tym wesołych świąt! #smigusdyngus #bekazpodludzi #wielkanoc #oswiadczenie
@StefaniukBatory: na poczatku lat 90 robiliśmy na osiedlu taki smigus dyngus ze dzis by pewnie prewencja nas skasowala a wieczorem by nas w telewizorni pokazali na lawie oskarzonych :)
@StefaniukBatory: Taguj #patologiazewsi; ( ͡°͜ʖ͡°) Chłopa rozumiem, posikaj wodą matke/babke/sąsiadkę , a nie obcych facetów na mrozie ... Dzisiaj pod kościołem stał taki sam śmieszek i się czaił na wychodzących ludzi z butelką wody po płynie do naczyń. Ścisnąłem butelkę, dostał niezły strzał wody na twarz to nagle tradycja już nie taka fajna i rozpętał #gownoburza , bić się
@StefaniukBatory: w piątek w pracy jeden głupek robił ludziom boże rany. Co za głupie zwyczaje... W domu możesz sobie takie rzeczy urządzać, a nie obcym ludziom przed kościołem/na ulicy.
Dzisiaj na 6:00 rano byłem już w kosciele.Jak wiadomo dzisiaj jest smigus dyngus i ja jak co roku wziąłem trochę wody, żeby tradycji stało się zadość, no ale oczywiscie znalazła się rodzinka, ktorej to swieto nie pasuje i musi popsuc innym zabawe.
Po mszy wziąłem kubek z zapasem wody i lałem ludzi to mlodszych, to starszych, ogolnie wszystko na wesoło.
Idzie jakaś mloda rodzinka z dzieckiem, no to nie zastanawiając sie polałem kubkiem wody ojca, żywiciela rodziny.Ten jaką zaczął maniere o---------c to ja nawet nie xD.
Zaczął mnie wyzywac, darł się, ze takie akcje to wsrod znajomych i zebym sobie do mozgu nalał.
Nie kłóciłem się z jegomością tylko powiedzialem do jego zony/dziewczyny: współczuje wyboru.
Uśmiechnąłem się do dziecka i odszedłem.
Do c---a ludzie co jest z wami?
Jest lany poniedzialek i to chyba normalna sprawa, a wrecz obowiazek oblewac ludzi.
Raz do roku nikomu nie zaszkodzi, ale oczywiscie znajdzie sie cebulak, co wyzej sra niz dupe ma i sie p----------i...
Tak poza tym wesołych świąt!
#smigusdyngus #bekazpodludzi #wielkanoc #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_n2un0CfAmOTpzVueczPsozPuqypf1spm.jpg
Pobierzźródło: comment_Wqxj1WaHApfyOlw7wqHcwCQU6jW1F8OX.gif
PobierzDzisiaj pod kościołem stał taki sam śmieszek i się czaił na wychodzących ludzi z butelką wody po płynie do naczyń.
Ścisnąłem butelkę, dostał niezły strzał wody na twarz to nagle tradycja już nie taka fajna i rozpętał #gownoburza , bić się
W domu możesz sobie takie rzeczy urządzać, a nie obcym ludziom przed kościołem/na ulicy.