Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1495
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo
źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +51
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
źródło: xdd
Pobierz

"Uważajta z tymi muchomorami bo posraną akcje miałem. mianowicie k---a - W------m z 6 małych młodych muchomorków, takich jeszcze okrąglutkich i ładnych, gdzies z 5-6cm średnicy. Po godzinie zaczeło mnie mulić, dosyć przyjemna senność mnie ogarnęła więc jebłem sie na łóżko, i po paru minutach zasnąłem. Czytałem że faza po muchomorach objawia sie właśnie we śnie, że nawet LD można wykrzesać.
Po jakimś czasie obudziłem sie w takim stanie że myślałem że to właśnie Lucid Dream, tak nierealnie zakręcony. A Podczas LD zawsze wstaje z łóżka, wyskakuje z okna i lece w miasto gwałcić, o--------ć apteki itp. Ale jaki miałem ZONK jak zamiast w niebo p-------------m w ziemie... Okazało sie to NIE JEST ŚWIADOMY SEN, na szczęście 1 piętro i dosyć miękkie lądowanie w porzeczki u sasiądki, bo tylko zerwany woreczek stawowy w kostce.
JESTEM K---A PRAWDZIWY P---B"
#truestory #niewiemjakcpac #muchomor #narkotykizawszespoko #