Aktywne Wpisy

Mezomorfix +118
Ukończyć ciężkie studia, ryć po nocach na egzaminy, wywalić tysiące złotych w kursy a następnie włóczyć się po stażach za psie pieniądze, po robocie nadal się doszkalać i nie mieć życia bo postawiłeś na rozwój.
A wszystko po to aby zarabiać 400 zł więcej niż pijany Mietek na portierni a Seba z wykończeniówki śmieje ci się w mordę bo on w tym czasie co się uczyłeś, chlał a zarabia tyle co ty.
A wszystko po to aby zarabiać 400 zł więcej niż pijany Mietek na portierni a Seba z wykończeniówki śmieje ci się w mordę bo on w tym czasie co się uczyłeś, chlał a zarabia tyle co ty.
Asamii +13

Pamiętam jak kiedyś koleżanka chciala wydać książke z moimi snami. Byłabym teraz bogatą :D
W celu pamiętania możesz stosować afirmacje - Czyli przed położeniem się spać powiedzieć sobie przynajmniej dwa razy ,,Chcę pamiętać moje sny. Będę pamiętać co mi się śniło''.
Działa. Przynajmniej u mnie. Polecam. Testowane osobiście.
Natomiast aby zapamiętac sny na dlużej, a nie tylko po obudzeniu się, możesz stosować dziennik snów lub liste znaków.
@DiKey: @nerwicaaa: Trochę zależy, ale nie tak ściśle jak napisał @Beto. Poklikajcie po badaniach, jeśli interesowałyby Was szczegóły.
@nerwicaaa:
Sny się ma codziennie przynajmniej po 3 (przy ~6h snu), że się ich nie pamięta to nie znaczy że ich nie było, tak samo jakbym się zalał w trupa na imprezie i na drugi dzień nie pamiętał to nie znaczy że wczorajszy wieczór się nie odbył ;) Co na mnie wystarczylo to sobie przypominać sny jakiekolwiek się miało (nawet sprzed x lat) przed snem i powoli się zaczyna