Wpis z mikrobloga

@ostr: Serio trollował by tak długi czas? Kilka (albo i nawet kilkanaście) tygodni temu miałam okazję z nim zamienić parę zdań, robił wtedy bodajże wpis odnośnie swojej kariery politycznej i tego czy ludzie by go wybrali, to co odwalał dziś nie było dla mnie niczym dziwnym, ja uważam, że on ma po prostu takie poglądy :]
@ostr: @maciejkack: @HadronsCollidor: ale odpowiedzcie serio - chciałoby mu się trollować tak długi czas? On nie pierwszy raz dziś przedstawiał swoje poglądy, robił to już od kilkunastu tygodni, dopiero dziś powstało znalezisko, stąd wielu ludzi go zauważyło. Wg mnie on ma po prostu lekko nasrane we łbie :]
@kicioch: sialala znalazłem wpis gdzie jeszcze nie wiedział kogo chce trollować i walił w prawaków :P

"Kurdupel chciał być bohaterem... Pijany general wszedl do kabiny ... Kokpit powinien byc zamkniety podczas lotu bo takie sa przepisy lotnicze miedzynarodowe.

Mam pytanie do pisowcow - jutro jest impreza i z kolegami chcemy miec faze - czego musimy sie nacpac zeby na filmie ze smolenska widziec w jednym pikselu snajperow, strzelcow i ruskich robiacych