@mefisto506: nic nowego poza nowym bohaterem (i ~6 których jeszcze nie widziałem na oczy) i większą ilością prestige do upgrade artefaktów i tym samym +%dmg. Ale chyba każda gra ma zastój w pewnym momencie.;)
@HejterskiPL: w 3 zakładce na dole masz artefakty - możesz je kupić za te prestiże a one wypadają albo z bosa raz na kiedyś albo właśnie zrobić reset. aby mieć reset musisz mieć 600 poziom hero w 1 zakładce (ostatnia opcja to będzie)
@HejterskiPL: no jak kupisz artefakty to jak widzisz na zdjęciu masz % do obrażeń (u mnie +3061%) oraz jakieś specjalne bonusy jak cd na skille, więcej golda, albo dłuższe działanie skilli. Jeden jest taki co redukuje ilość potworów na level do 5 przez co szybciej wszystko idzie. więcej zrobisz/zabijesz na cd skilli.
@HejterskiPL: wejdź w żółtą kartę i zobacz koszt - spokojnie będzie cię stać na jakiegoś (jak widzisz na zdjęciu ja mam 10 a następny czego akurat nie widać po 400 jest). Niestety jest to losowe i raz się trafi dobre a raz kiepskie - można je potem skasować odzyskując chyba część
@HejterskiPL: dopóki ci dobrze idzie to nie warto - ja ostatnio robiłem tylko co turnieje ale po pewnym czasie będzie ci brakować więc jak masz dzień czy te parę godzin by dobić 300 level+ to warto zresetować bo dostawało się ponad 300 a za tyle dużo kupisz i dużo ulepszysz :)
ja mam 9 resetów :) No i za reset możesz też ulepszyć hero bo jest tam w custome - mieczyk
@HejterskiPL: nie bo dzięki tej bijesz bossy po 5 a nie po 10 więc masz lepszy czas do bosa do bosa. ktoś dał kiedyś zdjęcie jego reliktów i które dobre a które nie łap
U mnie duży awans i czeka 718 prestige
#taptitans #android #clickerheroes
ja mam 9 resetów :) No i za reset możesz też ulepszyć hero bo jest tam w custome - mieczyk
ktoś dał kiedyś zdjęcie jego reliktów i które dobre a które nie łap