Aktywne Wpisy
tommy30 +2
Co w waszym mieszkaniu poprawia wam jakość życia i możecie polecić?
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy
Ertrael 0
#mecz
Panowie ja mam pytanie. Jeśli w grupie wszystkie drużyny by zremisowały na 0:0, nie byłoby żółtych kartek, to które drużyny by wyszły?
Panowie ja mam pytanie. Jeśli w grupie wszystkie drużyny by zremisowały na 0:0, nie byłoby żółtych kartek, to które drużyny by wyszły?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
JEST MOC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#anime #chinskiebajki #yahari #yahariorenoseishunlovecomedywamachigatteiru
Słowo klucz "wishfulfilment"
Główny bohater jest nastawiony cynicznie do świata i nie zamierza integrować się z innymi uczniakami, jednak nauczycielka postanawia go wyrwać z tego letargu i wysyła go do koła, w którym jest tylko jedna dziewczyna
Komentarz usunięty przez autora
@jamal013: szkoda mi ostatnio czasu w ogóle, na anime tym bardziej, a już w ogóle na cokolwiek poniżej 7/10 (znacząco mi ostatnio wzrosła liczba dropów), więc raczej nie sięgam po nic bez rekomendacji. A pierwszy ep imho nie jest miarodajny i pozwala raczej odsiać gówno pierwszej kategorii, ale niekoniecznie można po 1 rozróżnić wolniej rozkręcającą się bardzo dobrą rzecz, od przeciętniaka, więc coś takiego do
@ryhu: Pierwszy sezon na MALu ma nieco ponad 8/10. Drugi z miejsca dostał 8.68. Może nie jest jakieś kosmicznie niesamowite, ale na pewno wyróżnia się na tle innych szkolnych komedii. Głównie za sprawą głównego bohatera.
Yahari nie szczypie się też z widzem. Dostajemy tu jasną informację: świat jest zły, ludzie jeszcze gorsi, ale nawet największy przegryw może coś zdziałać ( ͡°
@mishek: ale 1 sezonu
@ryhu: Dobry wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wilkerek123: Są np. http://anime-odcinki.pl/anime/yahari-ore-no-seishun-love-come-wa-machigatteiru ale uprzedzam że tłumacze chwilami dali ciała. Openingu lepiej nie czytać dla własnego dobra (chore mieli poczucie humoru).