Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Warto przed wyjazdem żeby zobaczyć samochód żeby z handlarzem przez telefon pogadał ktoś, kto się zna na autach - wypytywał szczegółowo o różne techniczne rzeczy (no tak żeby od razu było słychać, że to ktoś, kto się zna) - jak z autem jest jakiś przekręt to Mirek najczęściej nie będzie w ogóle chciał
- Ten samochód bity jest
- Panie, co pan sadystę ze mnie robisz?
:)
A taki Janusz jak przyrżnie w słup to w biegu oddaje do szpachlarza żeby wyklepać i sam za serce będzie sie łapał i zarzekał ze lalka funkiel nowka..
@armatoramator: A nie można tego uwzględnić w ogloszeniu? Później niepotrzebne nerwy na miejscu i czasem niepotrzebna strata czasu i pieniędzy na paliwo.
Przy samochodzie do kilkunastu tysięcy to raczej norma. Ja w kupowałem samochód 4 lata temu to dopiero po roku odkrylem że tylny zderzak był klejony (w niczym to nie przeszkadzało), ale pod zderzakiem lekkie wgniecenie z jednej strony -też
@armatoramator: Jak masz tylko błotnik pomalowany to nikt normalny nie będzie się przecież pluł. Ale jeżeli oba błotniki i do tego dach to chyba coś jest nie tak?
Poza tym napisz w ogłoszeniu co było lakierowane i spokój.
@Ciuliczek: taa, ale sprawdzać z miernikiem grubości (niestety) trzeba.
To że jest malowany i wychodzą różne grubości warstwy to w niczym nie przeszkadza - w końcu w fabryce też malują a potem robią jeszcze poprawki lakiernicze (chyba że ktoś szuka klasyka z oryginalnym lakierem z 52roku), ale jak na połowie dachu czy nadkola masz